Teljes testmasszázs

A teljes test meleg olajos masszázsa, simító, dörzsölő, enyhe gyúró, finom ütögető mozdulatokkal, melyet a végén egy puhító, melegítő eljárással, illóolajos gőzöléssel zárunk.

Önálló kezelésként a test és lélek felfrissítésére, harmonizálására használjuk.  Kérésre arcszépítés kezeléssel kiegészítve. https://holdfenykor.webnode.hu/arc-szepites-marma-masszazzsal/

Előnyei:

- Helyreállítja a testre ható erők egyensúlyát

- Késlelteti az öregedést

- Megfiatalítja a testet és a tudatot

- Növeli a szövetek erősségét, szülés után regeneráló hatású

- Szépíti a bőrt

- Támogatja az életerőt

- Csökkenti a stresszt

- Csökkenti a fájdalmakat

- Csökkenti a merevséget

- Serkenti a vérkeringést

- Eltávolítja a zsírlerakódásokat/cellulit

- Nyugtatja a levegő és az éter elemek egyensúlyhiányát

- Segít eltávolítani a méreganyagokat

- Feszesíti az izmokat

- Keni a várandósság során igénybe vett ízületeket

Menete: Széken ülve az arc rózsavizes áttörlésével kezdek, majd a hajas fejbőr-, homlok-, nyak-, vállöv- a lapockák aljáig masszázsa, majd ágyon háton fekve a talpak letörlése után folytatom az arc-, dekoltázs-, a lábak elülső fele és a talp-, a has-, a karok-, a mellkas-, a lábak hátsó felszínének és a hát masszázsával. Ezután oldalt fekve következik az illóolajos gőzölés, majd egy rövid hangfürdővel zárom.

Időtartam: 90 perc (70-75 perc masszázs + 15-20 perc izzasztás) vagy 110 perc az arcszépítő kezeléssel együtt.

Adok: Törölközőt, mosható papucsot, műanyag hosszú hajat átfogó hajcsatot, smink lemosótejet + vattakorongot, tusfürdőt, hajsampont, hajbalzsamot, hajszárítót, hajkefét, fésűt biztosítok.

Egy alapos törölközést követően, akár haza is mehetsz. Ha így teszel, akkor arra is gondolj, hogy a hajad is olajos lesz, így esetleg sapkát, kendőt hozz magaddal vagy egy törölközőt, amit a hajadra csavarhatsz, amíg haza érkezel. A legjobb, ha a masszázst követően kb 2 órán át nem mosod le az olajat, hogy minél több be tudjon szívódni. 

Hozz magaddal: Váltó bugyit, esetleg sapkát, kendőt, törülközőt a hajadra hazamenetelkor.

A masszázsok ellenjavallatai és felelősségvállalási nyilatkozat