Csoportos Ayurvédikus Babamasszázs

Csoportos Babamasszázs

3 alakalomból áll a (kb 1,5-2 óra / alkalom)

 1. Ismerkedünk és az előzőleg kitöltött ayurvédikus testtípus tesztet megbeszélve megállapítom az anya és a baba ayurvédikus testtípusát (fizikai megjelenése, a szervezet belső működése, mentális tulajdonságai). Elvégzem a stressztesztet, a baba csuklójára téve egy gombostűfejnyi helyre a neki megfelelő olajból és megfigyeljük, hogy jelentkezik-e esetlegesen allergiás bőrpír. Ölben törülközőn vagy eldobható pelenkázó alátéten, meztelenül a megfelelő olajjal végezve a mellkas, karok, has masszázslépéseit mutatom és gyakoroljuk be, a pocakfürdőben való meleg ellazítással fejezzük be. Utána mesélek az Ayurvéda filozófiájáról, alapjáról és az Ayurvédikus babamasszás előnyeiről és áldásos hatásairól. 
 2. Átvesszük az előző alkalommal tanultakat és hozzávesszük az elülső lábfelszínt a gyakorlatban, és a fürdetést követően mesélek Ayurvédikusan a baba és az anya testtípusáról.
 3. Ismételjük az előzőeket és tovább haladunk a hátra, a hátulsó lábfelszínre és az arcra, hozzávesszük a kiegészítő baba jógalépéseket majd a fürdetés után mesélek az Ayurvédikus baba-mama kapcsolatról és az anyagismeretről Ayurvédikus szemszögből.

Időpontok:

nincs meghirdetett időpont

Helyszín: Holdfénykör Női Tér, 1182 Budapest, Gábor Áron u. 26. Fakapu

Amit az anyukának szükséges hoznia:

 • 2 db törülköző ( a masszázshoz nagyobb vagy eldobható pelenkázó alátét és a fürdetéshez)
 • Babaápoló szerek (pelenka, krém, nedves törlőkendő)
 • Néhány játék a babának
 • Kényelmes ruha az anyukának, ami olajos is lehet

Amit én biztosítok:

 • A baba testtípusának megfelelő 100% tisztaságú növényi, hidegen sajtolt olaj
 • Pocakfürdő
 • Párna az anyának a megfelelő kényelemért
 • Kellemes környezet, nyugtató zene, 100 % tisztaságú illóolaj párologtatva
 • Az utolsó alkalommal fényképes emléklap átadása a közös baba-mama élményről
 • Jegyzet a tudnivalókról nyomtatva

Az Ayurvédikus babamasszázs gyakorlatiassága nagyban segíti, hogy jobban megismerhessük babánkat, magunkat, működését és működésünket, az erős, bizalmon alapuló kapcsolódásunkat valamint az örömteli, egészséges, boldog életet.
A köldökcsonk begyógyulásával elkezdhető, egészen addig, míg a baba és a mama örömét leli benne, akár 3-4 éves korig, én az 5,5 éves lányomat és a 13 éves fiamat is szoktam, kicsit módosítva a fogásokon masszírozni. :)                                                                                                                                             Ajánlott már a várandósság ideje alatt, a szülést megelőzően megismerkedni ezzel a csodálatos lehetőséggel, hogy már a szülést követően tudd segíteni babádat, és a köztetek lévő kapcsolatot. Ilyenkor egy rövidített, 1 alkalmas tanfolyammal segítem a kismamákat, csoportosan vagy egyénileg. Keress bizalommal! :)

A békés, boldog, egészséges babáért, anyáért, családért és jövőért sok-sok szeretettel! ❤️