Egyéni Ayurvédikus Babamasszázs

Vállalom saját otthonban egyéni Ayurvédikus Babaápolás és Babamasszázs megismertetését anyukáknak és vagy apukáknak, egyeztetett időpontokban, egyenlőre Budapesten és környékén. ❤️
Minden babának, különösen császármetszéssel született babának, koraszülött babának, a testi-lelki-szellemi fejlődésük megsegítésére, az örömteli, boldog, egészséges életért. 🌷                                 Ajánlott már a várandósság ideje alatt, a szülést megelőzően megismerni ezt a csodálatos lehetőséget, hogy már a szülést követően tudd segíteni babádat, és a köztetek lévő kapcsolatot. Ilyenkor egy rövidített, 1 alkalmas tanfolyammal segítem a kismamákat, csoportosan vagy egyénileg. Keress bizalommal! :)

3 alkalomból áll, kb 1,5 óra/alkalom.

1. Baba testtípusának (fizikai megjelenése, a szervezet belső működése, mentális tulajdonságai) meghatározása, bőrteszt (a baba csuklójára téve egy gombostűfejnyi helyre a neki megfelelő olajból, megfigyeljük, hogy jelentkezik-e esetlegesen allergiás bőrpír), ölben törülközőn vagy eldobható pelenkázó alátéten, meztelenül a megfelelő olajjal végezve a mellkas, karok, has masszázslépéseit mutatom és gyakoroljuk be, a pocakfürdőben való meleg ellazítással fejezzük be. Utána mesélek az Ayurvéda filozófiájáról, alapjáról és az Ayurvédikus babamasszázs előnyeiről és áldásos hatásairól.

2. Átvesszük az előző alkalommal tanultakat és hozzávesszük az elülső lábfelszínt a gyakorlatban, és a fürdetést követően mesélek Ayurvédikusan a baba és az anya testtípusáról.

3. Ismételjük az előzőeket és tovább haladunk a hátra, a hátulsó lábfelszínre és az arcra, hozzávesszük a kiegészítő baba jógalépéseket majd a fürdetés után az Ayurvédikus baba-mama kapcsolatról mesélek.

Amit én nyújtok:

  • Többféle 100% tisztaságú növényi, hidegen sajtolt olajat, helyben kiválasztva a legmegfelelőbbet
  • Pocakfürdetőt, de ha van saját, akkor azt használjuk, illetve a sima babakád is nagyszerű a lebegtető fürdetéshez
  • Az utolsó alkalommal fényképes emléklapot a közös baba-mama élményről
  • Kinyomtatott jegyzetet a tudnivalókról

  • Az Ayurvédikus babamasszázs gyakorlatiassága nagyban segíti, hogy jobban megismerhessük babánkat, magunkat, működését és működésünket, az erős, bizalmon alapuló kapcsolódásunkat valamint az örömteli, egészséges, boldog életet.
    A köldökcsonk begyógyulásával elkezdhető, egészen addig, míg a baba és a mama örömét leli benne, akár 3-4 éves korig, vagy akár tovább, kicsit módosítva a fogásokon. :)

    A békés, boldog, egészséges babáért, anyáért, családért és jövőért sok-sok szeretettel! ❤️