Anyaklub a Mona-val

2021.04.13

Anyaklub
Beragyogja a napomat a mai Mother Nature - AnyaTermészet online anyaklubja, nagyon inspiráló, erőt adó volt!
Minden anyának ajánlom szeretettel őket és az anyaság pozitív megerősítő kártyáikat is, amiket én is használok!
Erre nagyon nagy szükség van! ️

Mai szűrletem, ami másoknak is segítség lehet sok szeretettel:
1. Szívemet meghallva biztosan járom a saját utamat másokkal harmonikusan együttműködve, a kiteljesedés felé, önazonosan.
2. Örökölt sorsom, ha akarom, ha nem, hat rám, ezért újra írom a saját, de a globális női és anyai mesénket is.
3.  A régi, bejáratott utat biztonságos elhagynom a járatlant vállalva, levetni az áldozatiságot, a változáson át, a szárnyalás, az elégedettség felé.                                                                                 
4. Nincs rossz döntés, ha a lelkem visz előre.                                                                                                                                                          5. Lelkiismeret furdalás nélkül engedem meg magamnak a mélységeket, a sírást, a fájdalmat, a szomorúságot, a dühöt, mert ott kincsekre lelhetek.                                                                            6. Ha kell kérjek segítséget, ez már maga a változás.                                                                            7. Bűntudat nélkül élvezzem, és legyek hálás, hogy jól érzem magamat.                                            8. Megtalálom ami, tölt engem, mert a magam táplálásával tudom a gyermekeimet, a társamat, a világot táplálni és ezáltal boldoggá tenni.                                                                                           9. Anyaságom áldott erő, egy nemes szolgálat, még ha olykor nem is érzem.
10. Nem vagyok egyedül!
A fotókon a mai alkalomra húzott Mona közös és saját kártya üzenet.