Születés-szülés, spiritualitás avagy az élet misztériuma

2021.11.13

Tegnap anyaságomba érkezésemet ünnepeltem méltóképpen egész nap, a 18 éves nagy fiam köszöntése családi ünneplésével kerekítve.

Áldott szülésfelkészítővel, éltem magamban újra, saját szülésemet, anyává válásomat. Szüléssel-születéssel a kisbabával megszületik az anya, apa, a család Szentháromsága. Csodálatos!

A héten többször felmerült a spiritualitás. Többen mondták női köreimben, hogy nem spirituálisak, de járnak a foglalkozásomra, mert jól esik nekik. Van akik kifejezetten ezért járnak hozzám. Szerintem mindannyian testet öltött spirituális lények vagyunk emberként, látom a csecsemőkön. Aztán, ahogy növekszünk változunk, ki így, ki úgy, visszatalálunk, vagy sem. De mihez is? A világ látható részén kívül, létezik egy láthatatlan rétege, legalább is a legtöbbek számára láthatatlan, de többeknek érzékelhető része, egy csodálatos rendezőelv szerint összerakva, működtetve, valami ilyesmi a spiritualitás.

Délután a Csillagszem meseterápia női mesekörével a Fókaasszony gyönyörű, bölcs meséjét feldolgozva, újabb felismerésekre tettem szert, hogy az élet milyen nagyszerű ajándék, és hogy milyen fantasztikus kirakójáték!❤️👨‍👩‍👦🙏

Mindenkinek nagyon sok Boldogságot kívánok, aki itt a Földön az Élet misztériumának részese! 🌺

Egy korábbi szülésfelkészítőm hálás visszajelzése, melyek mindig szívet melengetőek! ❤️

"Egy véletlen folytán kerültünk Andihoz. Mikor még csak telefonon beszéltünk a szülés felkészítőről tudtam, hogy jó helyen vagyok/vagyunk. Rugalmasságának köszönhetően az őszi szünetben fogadott minket otthonában kialakított (számomra) nyugalom szigetébe. Az ott eltöltött délelőtt nagyon tartalmas, hol nevetős, hol sírós volt. Ezáltal oldva bennünk minden kételyt, félelmet a szülést és a vajúdást illetően, melyeket játékos formában (is) szemléltette velünk Andi. Az oldódás mellett sokkal közelebb kerültünk babánkhoz. Egységet alkotva éreztük hármunk egymásba kapcsolódását. Sok hasznos tudnivalóval, élménnyel tértünk haza. Köszönjük Andi. Hála, hála, hála🙏🥰 Edit és Peti "