Masszázs kismamáknak

Meleg olajos frissítő, relaxáló masszázs kényeztetés egyénre szabva

A kismamamasszázs biztonsággal a 2. trimeszterben végezhető. Az első trimeszterben (12. hétig) csak részlegesen, a terhesség 34. hetétől csak a fej, homlok, nyak-vállöv, arc masszázs javasolt. Személyre szabottan kiválasztott olajjal történik az anya testi, lelki, mentális harmonizálása. Biztosítja az anyának az intenzívebb pihenést, a bőrregenerálódást, a szülés előtti ellazulást, és alaposabban felkészíti az anyai szervezetet a várandósság változásaiban.

Javallott a babavárás alatt, mert: kíméletes és maximálisan alkalmazkodik testhelyzeteiben a babavárás alatti kihívásokban, a bőséges meleg olaj segíti a bőr tágulását, az anyai szervezet felkészítését a megnyílásra, és ellazulásra, lazítja a szöveteket, izmokat, amikor ha eljön az ideje megfelelően tudjon tágulni, a bőrt rugalmassá és ellenállóvá teszi.

Arcszépítés marmamasszázzsal 30 percben: 6.000,-ft 

Hatásai: ezzel az arcszépészeti kezeléssel, ahol az arc marma pontjait nyomkodjuk finoman, jótékony stresszoldó, kiegyensúlyozó hatását nemcsak az arcon, hanem az egész testünkön tapasztalhatjuk.

A marma pontok olyan energetizáló pontok a testben, melyeknek stimulálásával a szervezet távolabbi pontjain, illetve a marma pont helyén idézhetünk elő változásokat. Önálló kezelésként vagy a Fej-, homlok-, nyak-, vállöv-, arc masszázsával, bármilyen kombinációban különleges élmény rövid hangfürdővel.

A lábszár és a talp masszázsa 30 percben: 6.000,-ft 

A talp illóolajos lemosása után a lábszár (térdtől lefelé) és talp meleg olajos masszázsa. A kismama változatnál kissé módosítva és különösen gyöngéden végezzük a masszázst, mely a fáradt lábnak különösen jól esik.

Lehetséges hatásai: javítja a látást, nyugtatja és hűsíti a szemet, csillapítja a szem égését, mély alvást biztosít, javítja a bőr csillogását, elsimítja a láb berepedezéseit, enyhíti a láb fáradságát, ajánlatos: tv és számítógép előtt ülőknél a szem megnyugtatására.

A fej, homlok, nyak-vállöv, és az arc masszázsa 30 percben: 8.000,-ft 

Nyugtató hatása felbecsülhetetlen a várandósság alatt, de olyankor is jó választás, amikor a kismama valamiért nem tudja igénybe venni a teljes testmasszázst. (kontraindikáció miatt, időhiány miatt...) , egy rövid hangfürdővel zárom. Választható az arc szépítő kezelésével együtt is, mely az egész testre ható ellazulást és egyensúlyt biztosít. Jótékony lehet: alvásproblémára, memóriára, érzékszervek működésére, krónikus arcüreggyulladásra, fejfájásra, migrénre, a haj korpásodására, töredezettségére, hullására, idő előtti őszülésre.

Menete: Széken ülve az arc rózsavizes áttörlésével kezdek, majd a hajas fejbőr-, homlok-, nyak-, vállöv- a lapockák aljáig masszázsa, majd ágyon háton fekve folytatjuk az arc-, dekoltázs masszázsával, majd egy rövid hangfürdővel zárom.

+ arc marmamasszázzsal 60 percben 12.000,-ft 

Teljes testmasszázs 70 percben: 15.000,-ft 

Testi-, lelki-, mentális felfrissítés, harmonizálás. A teljes test meleg olajos kényeztető masszázsa, melyet egy rövid hangfürdővel zárok.

Jótékony lehet, mert: keni a várandósság során igénybe vett ízületeket, helyreállítja a testre ható erők egyensúlyát, késlelteti az öregedést, megfiatalítja a testet és a tudatot, növeli a szövetek erősségét, szépíti a bőrt, támogatja az életerőt, csökkenti a stresszt, csökkenti a fájdalmakat, csökkenti a merevséget, serkenti a vérkeringést, nyugtat, feszesíti az izmokat.

Menete: Széken ülve az arc rózsavizes áttörlésével kezdek, majd a hajas fejbőr-, homlok-, nyak-, vállöv- a lapockák aljáig masszázsa, majd ágyon háton fekve a talpak letörlése után folytatjuk az arc-, dekoltázs-, a lábak elülső fele és a talp-, a has-, a karok-, a mellkas-, a lábak hátsó felszínének és a hát masszázsával, majd egy rövid hangfürdővel zárom.

Általános tudnivaló:

Egy alapos törölközést követően, akár haza is mehetsz. Ha így teszel, akkor arra is gondolj, hogy a hajad is olajos lesz (a teljes test- és fej masszázsnál), így esetleg sapkát, kendőt hozz magaddal vagy egy törölközőt, amit a hajadra csavarhatsz, amíg haza érkezel. A legjobb, ha a masszázst követően kb 2 órán át nem mosod le az olajat, hogy minél több be tudjon szívódni.

Hozz magaddal: Váltó bugyit a teljes testmasszázsnál, esetleg sapkát, kendőt, törülközőt a hajadra hazamenetelkor.

Helyszín: Holdfénykör Női Tér 1182 Budapest, Gábor Áron utca 26. zöld fakapunál. 

A masszázsok ellenjavallatai és felelősségvállalási nyilatkozat.

Várandósság alatti kérdéssor a kismama masszázs előtt.