A fej, homlok, nyak-vállöv és az arc masszázsa

A fej, homlok, nyak-vállöv és az arc nyugtató, meleg olajos masszázsa, illóolajos gőzöléssel és egy rövid hangfürdővel. Választható az arc szépítő kezelésével együtt is, mely az egész testre ható ellazulást és egyensúlyt biztosít. https://holdfenykor.webnode.hu/arc-szepites-marma-masszazzsal/  https://holdfenykor.webnode.hu/masszazs-arlista/

Terápiás javallatai:

- Álmatlanság

- Agyi funkciók zavarai pl. memóriazavarok, emlékezetkiesés, feledékenység

- Érzékszervek helytelen működése pl. szaglás, látás tompulása, a szem égő érzése

- Arcidegbénulás

- Arcüreggyulladás (krónikus szakaszban, akutban nem!)

- Fejfájás, migrén

- A haj korpásodása, töredezettsége, hullása

- Idő előtti őszülés

Javasolható akkor is, ha esetleg valami miatt nem lehet igénybe venni a teljes testmasszázst (kontraindikáció miatt, időhiány miatt, stb...)

Menete: Széken ülve az arc rózsavizes áttörlésével kezdek, majd a hajas fejbőr-, homlok-, nyak-, vállöv- a lapockák aljáig masszázsa, majd ágyon háton fekve folytatom az arc-, dekoltázs masszázsával. Ezután oldalt fekve következik a masszírozott területnek az illóolajos gőzölése, majd egy rövid hangfürdővel zárom.

Időtartam: kb. 35-40 perc (25-30 perc masszázs + 10 perc izzasztás) vagy 60 perc az arc szépészeti kezelésével.

Adok: Törölközőt, mosható papucsot, műanyag hosszú hajat átfogó hajcsatot, smink lemosótejet + vattakorongot, tusfürdőt, hajsampont, hajbalzsamot, hajszárítót, hajkefét, fésűt biztosítok.

Egy alapos törölközést követően, akár haza is mehetsz. Ha így teszel, akkor arra is gondolj, hogy a hajad is olajos lesz, így esetleg sapkát, kendőt hozz magaddal vagy egy törölközőt, amit a hajadra csavarhatsz, amíg haza érkezel. A legjobb, ha a masszázst követően kb 2 órán át nem mosod le az olajat, hogy minél több be tudjon szívódni.

Hozz magaddal: Váltó bugyit, esetleg sapkát, kendőt, törülközőt a hajadra hazamenetelkor.

A masszázsok ellenjavallatai és felelősségvállalási nyilatkozat