Szülés után a fej, homlok, nyak-vállöv, és az arc masszázsa

A fej, homlok, nyak-vállöv és az arc nyugtató, meleg olajos masszázsa, illóolajos gőzöléssel és egy rövid hangfürdővel. Kiegészítésképpen az arc szépészeti kezelésével is kérhető. https://holdfenykor.webnode.hu/arc-szepites-marma-masszazzsal/

Terápiás javallatai:

-Álmatlanság

- Agyi funkciók zavarai pl. memóriazavarok, emlékezetkiesés, feledékenység

- Érzékszervek helytelen működése pl. szaglás, látás tompulása, a szem égő érzése

- Arcidegbénulás

- Arcüreggyulladás (krónikus szakaszban, akutban nem!)

- Fejfájás, migrén

- A haj korpásodása, töredezettsége, hullása

- Idő előtti őszülés

Javasolható akkor is, ha esetleg valami miatt nem lehet igénybe venni a teljes testmasszázst (kontraindikáció miatt, időhiány miatt, stb...)

Menete: Széken ülve az arc rózsavizes áttörlésével kezdek, majd a hajas fejbőr-, homlok-, nyak-, vállöv- a lapockák aljáig masszázsa, majd ágyon háton fekve folytatjuk az arc-, dekoltázs masszázsával. Ezután oldalt fekve következik a masszírozott területnek az illóolajos gőzölése, majd egy rövid hangfürdővel zárom.

Időtartam: kb. 35-40 perc (25-30 perc masszázs + 10 perc izzasztás) vagy 60 perc az arc szépészeti kezelésével együtt.

Adok: Törölközőt, mosható papucsot, műanyag hosszú hajat átfogó hajcsatot, smink lemosótejet + vattakorongot, tusfürdőt, hajsampont, hajbalzsamot, hajszárítót, hajkefét, fésűt biztosítok.

Egy alapos törölközést követően, akár haza is mehetsz. Ha így teszel, akkor arra is gondolj, hogy a hajad is olajos lesz, így esetleg sapkát, kendőt hozz magaddal vagy egy törölközőt, amit a hajadra csavarhatsz, amíg haza érkezel. A legjobb, ha a masszázst követően kb 2 órán át nem mosod le az olajat, hogy minél több be tudjon szívódni.

Hozz magaddal: Váltó bugyit, esetleg sapkát, kendőt, törülközőt a hajadra hazamenetelkor.

A masszázsok ellenjavallatai és felelősségvállalási nyilatkozat