10 gondolat, ami előre visz

2021.04.13

1. Szívemet meghallva biztosan járom a saját utamat másokkal harmonikusan együttműködve, a kiteljesedés felé, önazonosan.
2. Örökölt sorsom, ha akarom, ha nem, hat rám, ezért újra írom a saját, de a globális női és anyai mesénket is.
3. A régi, bejáratott utat biztonságos elhagynom a járatlant vállalva, levetni az áldozatiságot, a változáson át, a szárnyalás, az elégedettség felé.
4. Nincs rossz döntés, ha a lelkem visz előre.                                                                                          5. Lelkiismeret furdalás nélkül engedem meg magamnak a mélységeket, a sírást, a fájdalmat, a szomorúságot, a dühöt, mert ott kincsekre lelhetek.                                                                          6. Ha kell kérjek segítséget, ez már maga a változás.                                                                          7. Bűntudat nélkül élvezzem, és legyek hálás, hogy jól érzem magamat.                                          8. Megtalálom ami, tölt engem, mert a magam táplálásával tudom a gyermekeimet, a társamat, a világot táplálni és ezáltal boldoggá tenni.                                                                                          9. Anyaságom áldott erő, egy nemes szolgálat, még ha olykor nem is érzem.
10. Nem vagyok egyedül!