Visszajelzések

"A jógával több, mint 20 éve ismerkedtem meg egy nehéz életszakaszban. Rögtön be is építettem a mindennapjaimba, és rendszeresen gyakoroltam, gyakorlom azóta is sok-sok elemét, melynek napi szinten tapasztalom áldásos hatását.
Több irányzatot kipróbáltam ez alatt az időszak alatt, mire kb. 3 éve eljutottam Andi fantasztikus Anaya Női Jóga óráira.
Andinál együtt van MINDEN, amire egy NŐ, ANYA, TÁRS vágyhat szellemi és fizikai szinten.
Fantasztikus tanár, mentor, segítő és barát.
Ügyel tanítványai lelki és testi jóllétére, tanácsai aranyat érnek!!!"
(Anita)

"A mai kismama órád is fantasztikus volt! Minden perce. A férjem azt mondta, hogy nagyobb lett a hasam, mint amikor elmentem. Csináltam helyet Botondnak!" (Renáta)

"Nagyon nagy segítség volt az Andi által vezetett szülésfelkészítő alkalom a kislányunk születése előtt. A férjemmel együtt lehettünk ott és végre nem száraz elméletet hallgattunk a szülésről, hanem egymásra és a pocaklakóra hangolódva helyezkedhettünk bele a vajúdás perceibe. Olyan segítő, támogató pozíciókat mutatott nekünk Andi, amelyeknek valóban hasznát vettük a szülőszobában. A férjem megtanulta, hogyan masszírozza a derekamat, hogyan tartson meg, ha szükséges. Élmény volt! A leghasznosabb szülésfelkészítő amin részt vehettünk." (Sára)

"Csodálatos ünnepnap volt! A szülésáldó ünnep reggelére még az orchideám is kivirágzott. Nem csak a hozzám közel álló nő társaim voltak jelen, hanem mindannyiunk női felmenői, akikről szóban is megemlékeztünk, miképpen gazdagították életünket, személyiségünket! Közös emlékek felidézésével kapcsolódtunk egymáshoz, és vörös madzaggal jelképeztük fizikailag is az egymáshoz kötödésünket. Csodás nők vettek körül, és olyan különlegessé tették számomra az egész ünnepet. Rendkívül megható volt az összes szertartás, amivel az új női minőségbe való átlépésemet segítették. Barátnőim kibontották a hajamból a leányságomat jelképező szalagot, Andi csodás rózsaillattal borított be és édesanyám virágkoszorúval koronázott meg, mintegy átadva nekem az anyaság új szerepét. Gyönyörű ajándékot kaptam Anditól, amit a jelenlévők még tovább díszítettek és most már a babaágy felett díszeleg. A virágkoszorú, a vörös madzag a csuklómon, az ajándék, maga a szertartás és az emlékek, mind abban erősítenek, amit maga Andi is ír erről az ünnepről: "A támogató nővériséget erősítjük meg körülötted, hogy érezd, hogy sosem vagy egyedül." (F)

"Amúgy is ajánlom de így a várandósság legvégén, Andi egy órás teljes test kismama masszázsa leírhatatlanul jól esett! Rendkívül mély relaxációba segített! Andi is érezte, hogy most teljesen más energiák áramlottak körülöttünk. Azt hiszem az ő nevében is mondhatom hogy rendkívül feltöltődtünk." (F)

"Kismamajógán szerettem volna kicsit átmozgatni magam, mivel sose voltam nagy sportos, így reméltem, hogy nem lesznek teljesíthetetlen feladatok. Nem is voltak, és mindig volt alternatíva, ha valamit nem tudtam úgy kivitelezni, ez nagyon tetszett. Sokkal jobban spirituális volt az óra mint előre gondoltam, és ez nagyon tetszett!!!  2. várandósságom alatt egy hosszú beszélgetésen voltam nálad a császármetszés feldolgozása miatt, és azzal egybekötött fej-nyak-váll-arc masszázson. Azt vártam, hogy valamilyen módon segít elengedni a császár rossz emlékét, hogy pár hónap múlva ne ezzel induljak szülni, és magam is meglepődtem, hogy "csak" kibeszéltem kisírtam magamból az emlékeket, szinte csak pár mondatra emlékszem amit mondtál, és mégis valahogy azok úgy beivódtak a fejembe, hogy sikerült túllépnem és elhagynom magam mögött ezt az egészet és az új szülésnek új esélyt adni. Sikerült is megszülni aztán természetes úton!! Örökké szeretettel gondolok rád!!! Nyugodt, mosolygós, kedves, megnyugtató a hangod! Tőled tanultam meg, milyen fontos a babával a méhemben való kapcsolat, és mennyire fontos vele már akkor is kommunikálni. Nagyon tetszett, hogy nem csak torna volt, nem egy "tornaóra" élmény volt, hanem zenével, beszélgetéssel relaxációval is egybekötött lelkileg feltöltő élmény! Mindig jó érzéssel, mosolyogva gondolok vissza az órákra, és felbecsülhetetlen számomra az, hogy segítettél elengedni egy rossz emléket!!" (Bella)

"Egyéni női jóga órára járok Andihoz. Már az első alkalom után éreztem a pozitív hatást. Nincs összehasonlításom, hogy milyen egy más által tartott női jóga, de nem is foglalkoztat, mert úgy érzem, hogy Andinál teljesség van. Nagyon sok hasznos tanácsot, ötletet kaptam, amit beépíthetek a mindennapokba. Nemcsak egy szimpla jóga óra, amit Andinál kapunk, hanem egy női szeánsz, aminek része a jóga, mint testmozgás. Minden nőnek receptre írnám fel." (Zita)

"Andihoz női jógára jártam, és amit tapasztaltam az nagyon különleges volt, egy lágy, befogadó, érzékeny közösség, ami nagyon megtanít érezni magad. Nem mindig vagy vevő erre, mert van, hogy csak száguldanál, de ha lecsendesedsz egyensúlyba hoz. Ellágyulást, a puhaságot, a női értékek megélését kaptam. Ahogy irtam fenn, nem mindenkor kell ez az energia, a lágyság, néha kell a száguldás, a tombolás, az erő megélése, nekem később erre volt szükségem ezért váltottam, de sokat tanultam tőled és tanulok most is. Összességében ezek jutnak eszembe Andiról és a női jógájáról: A beavató, a nőiség megélésének tanítója, a női közösség formáló." (Kovács Klári)

"Andihoz kismama jógára jártam. Sosem jógáztam korábban. Abban reménykedtem, hogy átmozgat és fitten tart majd a várandósságom alatt. Elfogadást, kellemes hangulatot, nyugalmat, új élményeket kaptam. Én az ezoterikus/spirituális (nem tudom, melyik a megfelelő kifejezés) elemekkel nem tudtam azonosulni, de ez rólam szól. Megismertem egy addig ismeretlen világot, ami új nézőpontokat adott. Nagyon tetszett és nagyra értékelem, hogy hitelesen, teljes odaadással kíséred a nőket, anyákat a várandósság alatt és után. Látszott, hogy Neked ez hivatás és ki tudsz teljesedni benne, ez a Te utad és élvezed csinálni." (Eszter)

"A várandósság 12.hetében az interneten kerestem a 18 kerülethez közeli kismama jógát és így bukkantam Rád. Nagyon szimpatikus volt a bemutatkozás és az oldal. Az, hogy ennyi számomra izgalmas dologgal foglalkozol. Kismama jóga órákon veszek részt és ameddig csak lehet járni szeretnék az órákra. Elvárások nélkül érkeztem, a várandósság miatt tele bizonytalansággal. A félelmeimet a gyermekem miatt teljesen sikerült eloszlatni, megtanultam teljesen pozitívan gondolkodni és minden érzésnek, mely hatalmába kerít, átadni magam. Ez mind Neked köszönhető :) Az elfogadást, a közösség segítő erejét tudtam megtapasztalni az óráidon, a nem vagyok egyedül "érzést" kaptam. És a legfontosabbat: erős vagyok, bátor vagyok, harcos vagyok! Sokkal erősebbnek érzem magam az órák által és úgy érzem minden nehézséggel szembe tudok nézni ami a szülés vagy a gyermekágy alatt vár rám. Minden kismamának jó szívvel ajánlak, mert a hozzáállásod és a várandóssággal kapcsolatos értékrended tanítani való." (Barbi)

"Andihoz ajánlásra kerültem. Kismama jógára jártam 2021 decemberétől 2022 márciusig, szülésfelkészítőn 2022 márciusban voltam a férjemmel, és 2022 május óta járunk babás anya jógára a kisfiammal. Az órák lelki-beszélgetős, teázós, kártyás része számomra abszolút plusz, nem vártam, de nagyon pozitív, tölt, és fontosnak tartom. Pozitív szülésélményt kaptam tőled, ebben azt hiszem vitathatatlan szereped volt, ezenkívül sok-sok lelki megerősítést a beszélgetések során. Pozitív hatással van rám Andi és a foglalkozása, tanulok belőle. A gáttornát végzem itthon is, illetve a "feszültség kilélegzését" pl. tudatosan használom időnként. Ajánlásom:: "Babát vársz? Kisbabás vagy? Én tudok olyan helyet, ahol tudsz mozogni, hasonló élethelyzetben lévő anyukákkal tapasztalatot cserélni, töltődni testileg és lelkileg- és mindezt a babával kötetlenül! Szopiztatni kell? Nem gond! Pelus csere? Hajrá! Itt nincs tabu. Gyere el, próbáld ki!" (Eszter)

"Interneten, rengeteg pozitív anyai ajánlás útján jutottam el hozzád. 2019. októberétől kezdődően 2020 elejéig, szülésig jártam hozzád kismama jógára. Illetve a férjemmel közösen az általad tartott szülésfelkészítő tanfolyamon is részt vettünk. Jelenleg második várandósságom alatt járok hozzád szintén kismama jógára. Eredetileg azért kezdtem el járni, hogy egy picit megmozgassam a testrészeimet, de jóval többet kaptam. Minden egyes órán ápoltad a kismamák lelkét, hasznos tanácsokkal láttál el a várandósság időszakára és magára a szülésre is. Rengetek pozitív energiát, hitet kaptam tőled, hogy képes vagyok szülni. Őszintén hiszem, hogy nagy részben köszönhetem Neked, hogy pozitív szülésélményem lett! A várandóssággal és a szüléssel kapcsolatban pozitív szemléletet és magabiztosságot kaptam. A szülésfelkészítésen egy olyan spirituális szemléletet, ami nagyon sokat segített lélekben és rengeteg tárgyi tudást. Ajánlásom: Andi egy csodanő, minden kismamának teljes szívemből ajánlom. Kismama jógái jóval többek, mint a jóga általi testi-lelki felfrissülés. Rengeteg lélekemlő pozitív gondolattal, tanáccsal, igaz érdeklődéssel készíti fel kismamáit a szülésre, minden egyes alkalommal." (Csányiné Szabó Dóra)

"Andihoz női jógára, kismama jógára és babamasszázs anyajógával foglalkozásokra jártam. Minden pozitív volt, a babás dézsafürdő tetszett a legjobban. Csak jót tapasztaltam, melegséget, elfogadást, tiszteletet, nyugalmat. Szeretettel gondolok vissza rá!" (Tóthné Varga Melinda)

"Kis csoportos női jógára jártam andihoz csütörtök reggelenként, ami azóta is nagyon hiányzik, hogy nincs ebben az időpontban. Mindig feltöltődve mentem haza, frissen és nyugalommal a szívemben. Amit kaptam: a feltöltődést , a női körben átélt együttes energiák pozitív megtapasztalását. Néha túl hosszú volt a jóga előtti beszélgetés. A mozgás és a relaxáció viszont mindig zseniális volt! Ha valaki egy lágy, nőies, finom mozgással teli jóga órára vágyik, ajánlom szeretettel Andi óráját!" (Andi)

"2018-ban a Kispingvin Kucorgóba jártam hozzád a 2. fiammal kismama jógára, majd megszületése után babamasszázs anya jógára. 2020-ban a 3. fiam megszületése után babás anyajógára és 2022-ben sétajógára járunk hozzád. Alapvetően olyan órára vágytam, ahol magamra figyelve mozoghatok profi oktatóval, aki felkészült, jól összeválogatott gyakorlatsort mutat meg. Az órád teljes mértékben megfelelt fenti szempontjaimnak, ehhez jött még hozzá az az a plusz, az a jól eső személyes kapcsolódás, ami a személyiségedből adódik. Nagyon jól esik, hogy maximálisan odafigyelsz rám és a kisbabámra a foglalkozás során. Szeretetm a pozitív hozzáállásod, optimizmusod, jó hozzád kapcsolódni. Szeretlek hallgatni bármilyen témában, mert úgy érzem hiteles tőled minden mondat. Legyen szó mozdulatokról, azok hatásairól, életmódról, természetről, lelki dolgokról. Szeretem, hogy megosztod a tapasztalataid. Emlékszem, hogy a második és a harmadik szülésnél is a te szavaid jártak a fejemben. Most pedig minden héten várom az órákat, ami feltölt energiával, és meg is nyugtat. A mozdulatok és a beszélgetés egyaránt. Úgy érzem, hogy a problémáimmal, érzékenységemmel, kérdéseimmel nem vagyok egyedül. Sokkal inkább észreveszem a körülöttem lévő pici csodákat, tudatosabban figyelem a természeti környezetem. Ajánlásom: Ha valaki olyan órát keres, ami a testnek és a léleknek egyaránt üdítő, akkor nálad a helye! Csupaszív oktató vagy!" (Molnár Szabó Zsuzsanna)