2021-től búcsúzás, 2022-re jó kívánságaim

2022.01.03

Végtelen hálámat szeretném kifejezni, hogy lehetek az, aki vagyok továbbra is, és még inkább.

Drága Családom, Barátaim, Kismamáim, Babás Anyukáim, Női jógásaim nektek különösen köszönök hálásan mindent!

Különlegesen megdolgozó, nagyon érdekes, csavarokkal teli, és még inkább önmagam felé kibontó, van akitől távolodó, és van akihez közelítő évet zárok.

Szívem tele van sok-sok örömmel, boldogság pillanattal, de év végére, ahogy évkörileg is a sötét lett úrrá, a szomorúság is megmutatta magát bennem. Ahogy önmagamat átkarolva, megengedtem magamnak, hogy a szeretet öleljen át, úgy tört fel belőlem a már egy ideje fojtogató zokogás. Végre! Elengedtem. Valamit, amit el kellett, hogy engedjek 12.25 reggelén. Anyukámnak köszönöm a megtartást, mellyel a béke, és a nyugalom is meg tudott érkezni szívembe.

Hála! És jöttek a csodák. Átrendeződés, ami eltart még. A hála kezdte bevilágítani utamat, az életemet, mely azt hittem darabokra esett, belül magamban, de a hála átfordította, és szó szerint.

Mély gyászt élek meg nagyon belül, már egy ideje, nem igazán konkrét személy iránt, hanem globálisan az emberiség iránt. Sokat könnyezem, jöttömben - keltemben, hol láthatóan, hol nem.

Az elfogadással elengedve, hittel magamban és a nagy rendezőben, a hálával nyílok meg álmaimnak, engedem, hogy jöjjenek, a legmegfelelőbb időben, a legmegfelelőbb ritmusban, ami már meg akar születni belőlem, testet kíván ölteni! Mint, amikor az élet fogan meg, és születik meg kisbabaként.

Ami már nem szolgál, az pedig legyen hasznára annak, akinek szüksége van rá!

Kívánom ezt nem csak magamnak, hanem mindenkinek, aki szeretné, sok-sok önszeretgetéssel, önelfogadással, a szabad akarat tiszteletben tartásával, és hálával mindenért, amink csak van, azért is amit még, már nem látunk.

Boldog új évet kívánok, még itt a télben, mélyre menve érte magunkba, hogy amikor tavasszal a tervezés ideje jön el, legyen miből felépíteni. Újra, és újra!

Szeretettel, Andrea Ariella