Anyai ERŐ és nyári napforduló

2021.06.21
Pinterestről
Pinterestről

Mi anyák fantasztikus, hogy milyen erővel bírunk!

Milyen csoda, hogy történjen bármi, az élet továbbadása, táplálása hihetetlen mélyen kódolva, ember feletti, Isten-i erővel ruházza fel az anyát, ami ott van mindannyiunkban, és különféle megrendítő, nehéz helyzetekben kapcsol be! A mélységekből, tudunk a fény felé törekedni, mint a gyönyörűséges lótuszvirág, mely a mocsárból növekedve tart a fény felé, és odafordítva arcát töltekezik, gyűjti az energiát, miközben a gyökerei megtartják!

Több ilyen történet külső szereplőjeként, amikor ez tudatosul, eltörpülnek a saját kihívásaim, és jobban tudom értékelni életem!

Ezek az Anyák nagy tanítók! Áldás, Szeretet és Hit legyen továbbra is kísérőjük és felőlünk a cselekvés, hogy tudunk e segíteni nekik valamiben, vagy egy ölelés, szeretettel való odafordulás, annak az érzetnek a biztosítása, hogy nem vagyunk sosem egyedül!

Sokan vannak így tudom, nem csak anyák, apák is és még sorolhatnám...

Egyszer ez is elmúlik, mint minden kihívás! A jóga azt mondja, hogy ahol a figyelem, fókusz, ott az elme, ott az energia, (és még ha érzelmeket is beleviszel, tuti), azt teremted meg az életedben!

A kegyelem pedig megérkezik, ha kéred!

Ma a nyári napforduló idején, a leghosszabb nappalon, dél felé fordulva gyűjtsük be magunkba a fényt, töltekezzünk, teremtsünk, ami nekünk jó, lágyan engedve szívünk vágyának. Este pedig tüzet is gyújthatunk, akár körbe táncolva, ünnepelve. A nyár további heteiben tankoljunk fel az örömökből, boldogság pillanatokból, hogy később, amikor egyre kevesebb a fény, tudjunk innen is erőt meríteni!