Ayurvédikus babamasszázzsal a boldog életért

2021.09.30

Az Ayurvédikus babamasszázs sokkal több, mint egy technika, kapcsolat önmagadhoz, a gyermekedhez, és a világhoz, út a boldogsághoz, személyreszabottan. Az Ayurvéda = Az élet művészete.

- Megértjük, hogyan épül fel világunk és benne mi emberek, és miért fontos, hogy holisztikusan, a test-lélek-szellem hármasságában gondolkodjunk és éljünk. 

- Megtudjuk, hogy mi adja az egészségünket és mi vezet a betegséghez a védikus szemlélet szerint.

- Megérted önmagad, gyermeked, társad, rokonaid és ismerőseid viselkedését, reakcióit is.

- Felismered már kis jelekből, hogy kimozdultál az egyensúlyodból, és választ kapsz arra, hogy mivel segítheted magad újra a központodba kerülni, még mielőtt megbetegednél.

- Tudni fogod mi a jó magadnak, a gyermekednek, társadnak....és így a lehető legoptimálisabb lesz a kapcsolódás is mindenkivel. A kapcsolatainkban, által láthatjuk meg önmagunkat.

- Tudatosabb leszel, felelősséget tudsz vállalni magadért, gyermekedért.

- Megtudod, hogy azonkívül, hogy kielégíted alapvető szükségleteit gyermekednek, még mi mindennel tudod támogatni az ő teljességének kifejlődését, úgy, hogy biztonságban érezze magát, és egy bizalommal teli, a világra nyitott, önálló, könnyen, tartós, mély kapcsolódásokat létrehozó és fenntartó, szabad gyermek, majd fiatal, és később valóban felnőtt váljon belőle.

- Tudatosítod magadban, hogy az anyaság egy nagyon izgalmas, színes út, mely azon túl, hogy a saját fejlődésedet, boldogságodat is szolgálhatja, lehetőséget ad arra, hogy másokat is szeretettel növelve, egy szereteten, boldogságon alapuló, az előzőekben leírt felnőtt társadalom jöhessen létre.

Ez felelősség, elfogadva az ősöket, felvállalva őket, hálával megköszönve nekik, hogy amit tudtak megtettek értünk, kimazsolázva belőle, amit tovább szeretnénk vinni, és a lehetőséget felismerve tudatosítsuk, hogy mi másként is csinálhatjuk. Áldásos munka!

Az Ayurvéda a megértésen keresztül segíthet, hogy nekünk és a gyermekeinknek más lehessen, boldogabbak lehessünk!

Mindezt saját otthonod biztonságában. Keress bizalommal! :)