Boldog Anya, boldog Baba....

2023.04.24

Boldog Anya, boldog Baba, boldog Apa, boldog Család,.... szoktam mondani tapasztalataim alapján.

Igaz ez, és meg is alapozza a fentieket, a várandósság alatti boldogság, öröm érzése, mely beleivódik a magzatba is, és hat rá fizikailag, lelkileg, sőt még az elméjére is. "Tehát, ha egészséges, boldog, okos babát szeretnél, nevettesd meg a párod!"

Robin Lim egyik kedvenc bábám a Várandósság c. könyvében ír erről a fontos tudásról is. Szeretettel ajánlom!

Kihívásaink vannak, melyeket meg kell oldanunk, persze nem egyszerre, szép sorjában, és közben tudatosítani, hogy a babánk, de a saját és környezetünk jó léte miatt is fontos észre venni az élet ajándékait is, és inkább ezekre fókuszálni!

Magam is átéltem sok nehézséget várandósságaim alatt, főleg a harmadik szülöttemnél, és nagy segítség volt, hogy voltak örömteli, emelő női köreim, akik megtartottak, és, hogy magzatommal mindig megbeszéltem, hogy ezek anya nehéz érzései, különítse el tőle magát, szabad így is érezni, de aztán valamilyen pozitív élménnyel írjuk fölül. A szeretet táplál, etet.

Női életút kísérőként ez egyik fő feladatom, hogy felismerhesd, átfordíthasd a nehézségeket lehetőségekké, és hogy pozitív életszemlélettel, megerősítésekkel, negatív élmény feldolgozásokkal visszakaphasd, megerősíthesd bizalmadat, egyensúlyodat, erődet, kinek, mire van szüksége.

Kismama jógaköreim, a kismama masszázsom, az apás szülésfelkészítésem, a szülésáldó ünnepem, az erdei sétajógám szolgáltatások mind ezen ajándékokra épülnek.

Gyere, szeretettel várlak! :)