Kísérek mindenkit, aki szeretné!

2021.04.29

Kedves Kismamák és Anyák! Légy ajándék önmagadnak és másoknak!

Támogatásomat, életút kísérésemet továbbra is belső iránytűm szerint folytatom mindenkinek, aki szeretné!

Egyéni keretek között, személyre szabottan!

Kismama jógával, szülésre hangolással, anya jógával babával vagy baba nélkül, babamasszázzsal, kismama és női frissítő, nyugtató, tápláló masszázzsal segítem saját hangod, erőd megtalálását, hogy saját életednek Te légy a vezetője!

Fény derül rád, hogy ki vagy Te valójában!

Keress meg a részletekért! holdfenykornoiter@gmail.com, 06 30 499 7145

Szeretettel gondoljunk azokra és így adjunk erőt azoknak, akiknek szüksége van rá! Színezzük át a jelenen keresztül a jövőt!

"Azt látod, hogy egy ember csendesen áll ott, nyugodt arckifejezéssel. Hirtelen mélyről kap egy lökést - egy gondolatot vagy a félelem, a szeretet vagy harag érzését-, és minden megváltozik. Az arcvonásai, a tekintete, bőrének tónusa.Hogyan változhat ilyen hirtelen a fizikai test egy megfoghatatlan és finom dolog, mint egy gondolat vagy érzés késztetése alatt? Csak egy érzelem, és megkövülünk! Néha az emberek egy érzelem miatt meghalnak.Hogyan lehet egy érzelemnek ilyen ereje a fizikai test felett?Ha mindenki észrevette ezeket a jelenségeket, miért nem vonták le soha azt a következtetést, hogy a szellemi élet irányítja a fizikai életet? A fizikai test nem felel semmiért; mindig függ valamilyen felette lévő elemtől, amely létrehoz, alakít, színez és formál." (Aivanhov: A kozmikus mérleg)

#kismamajóga, #szülésfelkészítés, #anyajóga, #babamasszázs, #kismamamasszázs, #masszázs, #nyugalom, #egyensúly, #szeretet