Kismama jóga órám ízelítő 1

2022.05.23

A kismama jógaóráimon nagy hangsúlyt helyezek arra, hogy a test-lélek-szellem egyensúlya megtörténhessen!

Az óra, ami 90 perc, már az én ráhangolódásommal kezdődik, már a tényleges kezdet előtt, annak tudatában, hogy kik jelentkeztek be, kb hol tartanak a várandósságukban (már akiket ismerek).

Indulás előtt finom gyümölcs-, vagy a titeket segítő gyógyteával készülök, amit termoszba töltve viszek magammal, az egyéb felszerelésem mellett. Az odaúton mantrákkal, felemelő dalokkal fényesítem fel magamat, hogy megfelelő energetikába kerüljek. (Az autóm tudna mesélni! :))

Hihetetlen, hogy évek múltán is izgalom van bennem, egyfajta felfokozottság!

A terem berendezése, felhangolása után nagy szeretettel várlak benneteket! Az energiacserét (fizetés) követően, húznak a kismamák Zágoni Bettina Várandósság és szülés, és a Gyermekágy és anyaság pozitív és erőt adó vizuális megerősítő kártyáiból.

Majd illóolajas hangolódással körben ülve mindenki egyenként elmondja, hogy van most, hanyadik hétben van, ha először van itt a nevet is, hanyadik várandóssága, hogyan tervezi, hol tervezi a szülését, és amit még el szeretne mondani magáról, és persze, hogy milyen kártyákat húzott. A kártyák rendszeresen csodálatosan adnak választ a kismamáknak az aktuális témájukban. Közben iszogatjuk a teát, mely összeköt bennünket erre az időre, vele együtt elfogadóbbak, együttérzőbbek, oldottabbak tudunk lenni, növelve bennünk az életerőt.

Folytatás hamarosan! :)

Szeretettel várlak benneteket, kedd 17 óráig tudtok bejelentkezni! Érdemes időben, mert a hely korlátozott, és hála sokatokat kísérhetlek, ebben az igencsak kihívásos, de nagy átalakító időszakban.

Most én is húztam nektek Bettina segítőkártyáiból:

Várandósságra: "Óvom az energiáim, őrzöm a békénk."

Gyermekágyra, anyaságra: "Anyának lenni néha nagyon nehéz. Szabad így éreznem."