Női Életút Flow Kismamáknak

2024.01.26

Életút Flow velem.

Egy olyan életmód programmal kísérlek, ami a várandósságod elejétől a női életed végéig gondoskodik testi-lelki jóllétedről az adott korosztályodnak és élethelyzeted pszichés, fiziológiás és szociális kihívásaira felelve, közösségi-csoportos elfoglaltságot vagy exkluzív egyéni gondoskodást kínálva. 

Fordulj hozzám bizalommal! Elengedve mindazt, ami feszít, összehúz, szorongat, megnyílsz mindannak, amit szeretnél, ami táplál, feltölt, és előre visz, attól függően mire van szükséged.

Várandósan a szülésen kívül az anyaságra is készülünk a szoptatás végéig, felhangolt, az igényeknek megfelelően berendezett, előkészített térben. Mindig teával várlak, ünnepet varázsolva, megállva egy kicsit a hétköznapok pörgésében.

Többen kerestek meg úgy, hogy foganási nehézségek, lombikbébi program fontolgatása, jelentkezése, több vetélés után érkeztek meg hozzám egy új élettel a méhetekben. Eddig jellemzően több gyermekes, ikres várandósaim voltak, mostanában első gyermeküket várók találnak meg szép számmal, amiért nagyon hálás vagyok. Az elején furcsa még a várandós szerep, nem érzed még, de érzed, hogy sokat vagy fejben, vágysz a lassulásra, a befelé figyelemre. Vannak szorongásaid az új élethelyzet miatt, sok kérdés, bizonytalanság merül fel ilyenkor, így a biztonságot is keresed, és a testi-lelki változásokra, kihívásokra a megoldásokat is. Rendszeresen járva foglalkozásaimra, mindezekre választ kapsz, együttérző megtartást tőlem, és a kismama társaidtól. 

A folytatásban írok arról, hogyan fogom a kezed ezután is. :)