VirágzOm kismama jóga

A kismama jóga segít a tudatos kiegyensúlyozott babavárásban, a teljes átadásban megélt szülésben, az optimális regenerációban és az egészséges, erős bizalmon alapuló anya-gyermek kapcsolat kialakításában.

A 33. héttől a páros szülőpozíciós jóga órán bevonjuk az apát is ebbe az áldott folyamatba (vagy más segítőt), hogy támogató, aktív támasz tudjon lenni a szülés szentséges beavatásában. (az órarendben szereplő helyszínen kívül, saját otthonban is vállalom egyéni áron)

A kismama jóga célja a szakrális-isteni rend támogatása, a várandósság különböző szakaszainak megértése, és megélése. Mindennek teremtett ideje van! Eszközként a jógán kívül felhasználhat táncot, játékokat és egyéb eszközöket, melyek segítik az adott trimeszterekben megnyíló készségek (életfeladatokhoz kötődő) kimunkálását. A teljesség megismerése a feladata, az Önvaló megismerésén keresztül az igaz természetre való rátalálás.

A 90 perces óra felépítése:

  1. Ráhangolódás: Segít magunk mögött hagyni az esetleges fáradságot, feszültséget, aggodalmat, és elmélyíti a kapcsolódást saját testünkkel, lelkünkkel, és magzatunkkal.
  2. Bemelegítés: Felkészíti testünket a gyakorlásra.
  3. Ászanázás: nem kitartott, folyamatosan áramolva végzett gyakorlatok, -gimnasztikai labdát is szeretek használni- melyekkel elsősorban a hátizmokat, a gerinc és a csípő rugalmasságát, a nyugalmi légzés kapacitás növelését célozzák meg, a fizikai erőnlét, az állóképesség és a jó közérzet ajándékával együtt.
  4. Légzőgyakorlatok: az áramlós gyakorlatok közben, a helyes légzést, és a különböző hangokkal kísért légzőgyakorlatokat gyakoroljuk be, melyek segítik a teljes lazulást, ezáltal a könnyed elengedést, szülést.
  5. Gátizomtorna: elengedhetetlen gyakorlatok a megfelelő táguláshoz a vajúdás és a kitolás során, elősegítheti a gátmetszés nélküli szülést, és az azt követő felépülést.
  6. Relaxáció: mély nyugalmat, oldottságot adó pihenés. Vizualizációs technikákkal elmélyült kapcsolat kiépítés magzatunkkal, pozitív megerősítésekkel feloldva a várandósság alatti esetleges félelmeket, szorongásokat, segítve az álmatlanságot.

Jógás vagy más sport gyakorlatra nincs szükség!

A betöltött 12. héttől sok szeretettel várom az egészséges Kismamákat csoportos vagy egyéni jóga órákra! :)

Életünk egyik legmeghatározóbb női állomása, amikor világra hozzuk gyermekünket.
Gyakorlatias szülésfelkészítéssel segítem a hozzám forduló kismamákat és kispapákat, hogy a születés csodája boldogságos, az anyai és apai létbe avató élménnyé válhasson. Nagyon fontos részét képezi a programnak a szülés utáni gyermekágyas időszakra való rákészülés is.

Ára: csoportosan: 3.500,-/fő/9o perc, 4 alkalmas bérlettel 3.300,-/fő/90 perc

Egyénileg nálam: 8.000,-/fő/60 perc

saját otthonodban: 10.000,-/fő/60 perc a 18. kerületben, távolabb + kiszállási díj

Időpont, hely: 

kedden: 17.30-19.00 Nap-Hold Jógaház 2220 Vecsés, Fő út 119.https://napholdmuhely.hu Bejelentkezés

csütörtökön: 10-11.30 Holdfénykör Női Tér 1182 Bp., Gábor Áron u. 26. Holdfénykör Női Tér táblás zöld fakapunál Bejelentkezés

A foglalkozásaimra a saját házirendemet olvasd el, ezek érvényesek mindenhol.

Csoportos óráimat Vecsésen 3 főtől tartom meg, a Holdfénykör Női Térben 2 főtől.

Néhány visszajelzés:

"Először is szeretném megköszönni az "égieknek"hogy feléd sodort az élet. Nagyon köszönöm a szuper kismama jóga órákat, amik nem csak a mozgásról szóltak. Valami sokkal többről...meghitt és pozitív perceket kaptunk tőled, jó ötleteket és praktikákat a kisebb/nagyobb bajainkra. Jó hogy megosztottad velünk a várandóságaiddal és szüléssel kapcsolatos érzéseidet, gondolataidat, tapasztalataidat. Bármikor kérdezhettünk és Te mindig nyíltan válaszoltál. Egyszóval köszönök mindent, amit tőled kaptam!!!! Én úgy készültem, hogy Húsvét után még találkozunk.....aztán a kicsilány a pocakomban közbeszólt.🙂 Te már sejtetted ezt kedden, én nem éreztem semmit - boldog és felszabadult voltam az órádon. Aztán szerdán délelőtt elindult a nagy kaland. És csütörtökön a Te neved napján (mert nincsenek véletlenek) 13:13-kor kibújt Janka, 2350 grammal és 49 centiméterrel. Gyönyörű 6 órát vajúdtam együtt a férjemmel. Köszönök minden segítséget! Ölellek: Edina"

"A várandósság 12.hetében az interneten kerestem a 18 kerülethez közeli kismama jógát és így bukkantam Andira. Nagyon szimpatikus volt a bemutatkozás és az oldal. Az, hogy ennyi számomra izgalmas dologgal foglalkozik. Kismama jóga órákon veszek részt és ameddig csak lehet járni szeretnék az órákra. Elvárások nélkül érkeztem, a várandósság miatt tele bizonytalansággal. A félelmeimet a gyermekem miatt teljesen sikerült eloszlatni, megtanultam teljesen pozitívan gondolkodni és minden érzésnek, mely hatalmába kerít, átadni magam. Ez mind Andinak köszönhető :) Az elfogadást, a közösség segítő erejét tudtam megtapasztalni az óráin, a nem vagyok egyedül "érzést" kaptam. És a legfontosabbat: erős vagyok, bátor vagyok, harcos vagyok! Sokkal erősebbnek érzem magam az órák által és úgy érzem minden nehézséggel szembe tudok nézni ami a szülés vagy a gyermekágy alatt vár rám. Minden kismamának jó szívvel ajánlom, mert a hozzáállása és a várandóssággal kapcsolatos értékrendje tanítani való." (Barbi)

"Interneten, rengeteg pozitív anyai ajánlás útján jutottam el Andihoz. 2019. októberétől kezdődően 2020 elejéig, szülésig jártam hozzá kismama jógára, Illetve a férjemmel közösen az általa tartott szülésfelkészítő tanfolyamon is részt vettünk. Jelenleg második várandósságom alatt járok hozzá szintén kismama jógára. Eredetileg azért kezdtem el járni, hogy egy picit megmozgassam a testrészeimet, de jóval többet kaptam. Minden egyes órán ápolja a kismamák lelkét, hasznos tanácsokkal lát el a várandósság időszakára és magára a szülésre is. Rengetek pozitív energiát, hitet kaptam tőle, hogy képes vagyok szülni. Őszintén hiszem, hogy nagy részben köszönhetem Andinak, hogy pozitív szülésélményem lett! A várandóssággal és a szüléssel kapcsolatban pozitív szemléletet és magabiztosságot kaptam. A szülésfelkészítésen egy olyan spirituális szemléletet, ami nagyon sokat segített lélekben és rengeteg tárgyi tudást. Ajánlásom: Andi egy csodanő, minden kismamának teljes szívemből ajánlom. Kismama jógái jóval többek, mint a jóga általi testi-lelki felfrissülés. Rengeteg lélekemlő pozitív gondolattal, tanáccsal, igaz érdeklődéssel készíti fel kismamáit a szülésre, minden egyes alkalommal." (Csányiné Szabó Dóra) 

Kérlek keress bátran, akár egyénileg, saját otthonodban is megtartom, külön egyeztetett időpontban. :)

Gyömöreyné Bengyel Andrea
+36 30 499 7145