VirágzOm kismama jóga

A kismama jógám segít Neked a tudatos kiegyensúlyozott babavárásban, a teljes átadásban megélt szülésben, az optimális regenerációban és az egészséges, erős bizalmon alapuló anya-gyermek kapcsolat kialakításában.

Már az elejétől az apás szülőpozíciós időnkénti hétvégi csoportos 2 órás hangolódásokon bevonjuk az apát is ebbe az áldott folyamatba, hogy támogató, aktív támasz tudjon lenni a szülés szentséges beavatásában, a szövetségetek, párkapcsolatotok megerősítésével, magabiztosságot adva a szüléshez és a szülőséghez. 

A 30. héttől 1 napos apás szülésfelkészítéssel tudlak tovább segíteni benneteket egyénileg, vagy csoportosan. (az órarendben szereplő helyszínen kívül, saját otthonban is vállalom)

A kismama jóga célja a szakrális-isteni rend támogatása, a várandósság különböző szakaszainak megértése, és megélése. Mindennek teremtett ideje van! Eszközként a jógán kívül felhasználhat táncot, játékokat és egyéb eszközöket, melyek segítik az adott trimeszterekben megnyíló készségek (életfeladatokhoz kötődő) kimunkálását. A teljesség megismerése a feladata, az Önvaló megismerésén keresztül az igaz természetre való rátalálás.

A 90 perces óra felépítése:

  1. Ráhangolódás: Segít magunk mögött hagyni az esetleges fáradságot, feszültséget, aggodalmat, és elmélyíti a kapcsolódást saját testünkkel, lelkünkkel, és magzatunkkal.
  2. Bemelegítés: Felkészíti testünket a gyakorlásra.
  3. Ászanázás: nem kitartott, folyamatosan áramolva végzett gyakorlatok, -gimnasztikai labdát is szeretek használni- melyekkel elsősorban a hátizmokat, a gerinc és a csípő rugalmasságát, a nyugalmi légzés kapacitás növelését célozzák meg, a fizikai erőnlét, az állóképesség és a jó közérzet ajándékával együtt.
  4. Légzőgyakorlatok: az áramlós gyakorlatok közben, a helyes légzést, és a különböző hangokkal kísért légzőgyakorlatokat gyakoroljuk be, melyek segítik a teljes lazulást, ezáltal a könnyed elengedést, szülést.
  5. Gátizomtorna: elengedhetetlen gyakorlatok a megfelelő táguláshoz a vajúdás és a kitolás során, elősegítheti a gátmetszés nélküli szülést, és az azt követő felépülést.
  6. Relaxáció: mély nyugalmat, oldottságot adó pihenés. Vizualizációs technikákkal elmélyült kapcsolat kiépítés magzatunkkal, pozitív megerősítésekkel feloldva a várandósság alatti esetleges félelmeket, szorongásokat, segítve az álmatlanságot.

Jógás vagy más sport gyakorlatra nincs szükség!

A betöltött 12. héttől sok szeretettel várom az egészséges Kismamákat csoportos vagy egyéni jóga órákra! :)

Életünk egyik legmeghatározóbb női állomása, amikor világra hozzuk gyermekünket.
Gyakorlatias 2 órás apás szülőpozíciós hangolódással, és 1 napos apás szülésfelkészítéssel segítem a hozzám forduló kismamákat és kispapákat, hogy a születés csodája boldogságos, az anyai és apai létbe avató élménnyé válhasson. Nagyon fontos részét képezi a programnak a szülés utáni gyermekágyas időszakra való rákészülés is.

Jóga óra Ára: csoportosan: 3.500,-/fő/9o perc, 4 alkalmas bérlettel 3.300,-/fő/90 perc

Jóga óra vendég szakértővel : 5.000,-/fő/120 perc 

Egyénileg nálam: 10.000,-/fő/60 perc, 14.000,-/fő/90 perc

saját otthonodban: 12.000,-/fő/60 perc, 16.000,-/fő/90 perc a 18. kerületben, távolabb + kiszállási díj

Időpont, hely: 

kedden: 17.30-19.00 Nap-Hold Jógaház 2220 Vecsés, Fő út 119.https://napholdmuhely.hu Bejelentkezés

csütörtökön: 10-11.30 Holdfénykör Női Tér 1182 Bp., Gábor Áron u. 26. Holdfénykör Női Tér táblás zöld fakapunál Bejelentkezés

Segítő beszélgetés egy csésze gyógyteával, illóolajjal és teljes figyelmemmel 60 percben, mellyel közelebb kerülhetsz válaszaidhoz aktuális élethelyzeted testi-lelki kihívásaira felelve. Közösen egyeztetett időpontban várlak szeretettel! 10.000,-Ft/60 perc, 12.000,-Ft/90 perc nálam

A foglalkozásaimra a saját házirendemet olvasd el, ezek érvényesek mindenhol.

Csoportos óráimat Vecsésen 3 főtől tartom meg, a Holdfénykör Női Térben 2 főtől.

Néhány visszajelzés:

"Először is szeretném megköszönni az "égieknek"hogy feléd sodort az élet. Nagyon köszönöm a szuper kismama jóga órákat, amik nem csak a mozgásról szóltak. Valami sokkal többről...meghitt és pozitív perceket kaptunk tőled, jó ötleteket és praktikákat a kisebb/nagyobb bajainkra. Jó hogy megosztottad velünk a várandóságaiddal és szüléssel kapcsolatos érzéseidet, gondolataidat, tapasztalataidat. Bármikor kérdezhettünk és Te mindig nyíltan válaszoltál. Egyszóval köszönök mindent, amit tőled kaptam!!!! Én úgy készültem, hogy Húsvét után még találkozunk.....aztán a kicsilány a pocakomban közbeszólt.🙂 Te már sejtetted ezt kedden, én nem éreztem semmit - boldog és felszabadult voltam az órádon. Aztán szerdán délelőtt elindult a nagy kaland. És csütörtökön a Te neved napján (mert nincsenek véletlenek) 13:13-kor kibújt Janka, 2350 grammal és 49 centiméterrel. Gyönyörű 6 órát vajúdtam együtt a férjemmel. Köszönök minden segítséget! Ölellek: Edina"

"A várandósság 12.hetében az interneten kerestem a 18 kerülethez közeli kismama jógát és így bukkantam Andira. Nagyon szimpatikus volt a bemutatkozás és az oldal. Az, hogy ennyi számomra izgalmas dologgal foglalkozik. Kismama jóga órákon veszek részt és ameddig csak lehet járni szeretnék az órákra. Elvárások nélkül érkeztem, a várandósság miatt tele bizonytalansággal. A félelmeimet a gyermekem miatt teljesen sikerült eloszlatni, megtanultam teljesen pozitívan gondolkodni és minden érzésnek, mely hatalmába kerít, átadni magam. Ez mind Andinak köszönhető :) Az elfogadást, a közösség segítő erejét tudtam megtapasztalni az óráin, a nem vagyok egyedül "érzést" kaptam. És a legfontosabbat: erős vagyok, bátor vagyok, harcos vagyok! Sokkal erősebbnek érzem magam az órák által és úgy érzem minden nehézséggel szembe tudok nézni ami a szülés vagy a gyermekágy alatt vár rám. Minden kismamának jó szívvel ajánlom, mert a hozzáállása és a várandóssággal kapcsolatos értékrendje tanítani való." (Barbi)

"Interneten, rengeteg pozitív anyai ajánlás útján jutottam el Andihoz. 2019. októberétől kezdődően 2020 elejéig, szülésig jártam hozzá kismama jógára, Illetve a férjemmel közösen az általa tartott szülésfelkészítő tanfolyamon is részt vettünk. Jelenleg második várandósságom alatt járok hozzá szintén kismama jógára. Eredetileg azért kezdtem el járni, hogy egy picit megmozgassam a testrészeimet, de jóval többet kaptam. Minden egyes órán ápolja a kismamák lelkét, hasznos tanácsokkal lát el a várandósság időszakára és magára a szülésre is. Rengetek pozitív energiát, hitet kaptam tőle, hogy képes vagyok szülni. Őszintén hiszem, hogy nagy részben köszönhetem Andinak, hogy pozitív szülésélményem lett! A várandóssággal és a szüléssel kapcsolatban pozitív szemléletet és magabiztosságot kaptam. A szülésfelkészítésen egy olyan spirituális szemléletet, ami nagyon sokat segített lélekben és rengeteg tárgyi tudást. Ajánlásom: Andi egy csodanő, minden kismamának teljes szívemből ajánlom. Kismama jógái jóval többek, mint a jóga általi testi-lelki felfrissülés. Rengeteg lélekemlő pozitív gondolattal, tanáccsal, igaz érdeklődéssel készíti fel kismamáit a szülésre, minden egyes alkalommal." (Csányiné Szabó Dóra) 

Kérlek keress bátran, akár egyénileg, saját otthonodban is megtartom, külön egyeztetett időpontban. :)

Gyömöreyné Bengyel Andrea
+36 30 499 7145