Metamorf kezelés mindenkinek szülés előtt és után mély relaxációban

Metamorf kezelés mindenkinek, a megújulás lehetőségével

A metamorf kezelés egy speciális rendkívül hatékony, szelíd, biztonságos lelki blokkoldó, stresszoldó technika, mely megszabadít a lelkisérülésektől, így teremtve lehetőséget a felszabadult, teljesebb, örömtelibb, önmegvalósítóbb életre. 

A különböző szervek reflex pontjai az egész testen megtalálhatók, így a lábon, a kézen és a fejen is. Ez a technika a gerinc reflexpontjait célozza meg ezeken a területeken. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el, gátolva a szabad energiaáramlást.

 Az eljárás során lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia hullám kilöki ezeket a gátakat, elindítva az öngyógyító folyamatokat.

Használata javulást hoz a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben. Rendszeresen végezve átalakul a páciens: segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, frusztrációkat. Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. Megnő az önbizalom, az életbe vetett hit, életkedv, a páciens vidámabb, jobbkedvű, optimistább lesz.

Rendbe tudnak jönni a pszichoszomatikus tünetek, a rendszeres végtaggörcsök, a Tick, kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbajra, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, szívritmuszavarra, rendszeres szívszúrásra, vérnyomás problémákra, izzadásra, szájszagra. Az állandó hideg végtagok felmelegszenek. A vese, máj, epe, emésztési gondok, ízületi problémák, rendszeres idegbecsípődések, csont- és fogproblémák, hajhullás, rendszeres megfázás, influenza, gyakori torok- és fülfájás szűnhet meg a hatására stb.

Stresszoldó hatása miatt különösen ajánlott leterhelt, nehéz időszakokban (szakítás, gyász stb) változások, váltások esetén (munka, kapcsolat, életszakasz (várandósság, szülés előtt, után)), gyermekeknél viselkedési, beilleszkedési, tanulási problémáknál, stb.

Három múlt síkon segít feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában.

Menete: Szándék meghatározás rövid beszélgetéssel. A ráhangolódás után a kezelés ruhában, zokni vagy harisnya nélkül puha takarót, párnát használva, mindig a kezelt testrészt kitakarva kényelmes masszázságyon fekve, vagy fotelben (várandósan, idősen) lábtámasszal ülő helyzetben finom érintésekkel haladva a lábfejeken, kezeken, és a fejen. Végül a lezárás egy csésze teával, és igény szerint beszélgetés következik. A tartós változáshoz rövid gyakorlatot adok, amit beépítve a napodba, az elégedett, örömteli életedet segíti. :)

Ára: 10.000,-/60 perc, 14.000,-/90 perc, Gyermekeknek: 5.000,-Ft

Helye: 1182 Budapest, Gábor Áron utca 26. Holdfénykör Női Tér táblás zöld fakapunál

A módszer rendkívüli hatékonysága mellett kíméletes, ezért gyerekeken, várandósokon, idős embereken is alkalmazható. 

Gyerekeknek 12 éves korig a kezelés rövidebb, anyával felváltva történik, mivel a gyermek sokáig az anya energetikai rendszerébe csatlakozik, hajlamos megérezni, átvenni az édesanyja érzelmeit, sokszor előfordul, hogy a gyermeknél jelentkező probléma, vagy annak egy része nem az övé. 

Kismamáknak a várandóssághoz és szüléshez kapcsolódó félelmek oldása nagyon fontos, ezzel nem csak a kismamának, hanem a magzatnak is segítünk, hogy minél békésebb és örömtelibb legyen ez a csodálatos életesemény. Szülésfeldolgozásnál is rendkívül hatékony.

Férfiaknak: a kezelés non-verbális jellege miatt nincs szükség kitárulkozó beszélgetésre, a probléma szóbeli feltárására, így zárkózottabb, introvertált emberek is szívesen veszik a kezelést.

Időseknek, beteg embereknek javulást hozhat krónikus betegségek esetén. Nem ütközik semmilyen más kezelési móddal, mint orvosi kezelés, pszichológiai kezelés, akupunktúra, energetikai kezelések, sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet ezeknek.

Szeretettel várlak erre a csodálatosan pihentető élményre!

Hálásan köszönöm Gaston Saint-Pierre reflexológusnak, aki rendszerbe foglalta, és Markos-Tóth Juditnak, aki átadta nekem ezt a segítő módszert! :)