Babás Anyajóga önállóan, vagy holisztikus babamasszázzsal kombinálva

Az önálló babás anya jóga óra 45 percben:

A babák átmozgatása után, szülés utáni komplex regeneráló gyakorlatokkal erősítjük és tesszük rugalmassá testünket, célzottan a has, törzs, gátizmok területével foglalkozva, de az egész testet átmozgatva. A szétnyílt hasizmok állapotát is megnézzük és segítjük a regenerálódását. Előcsalogatjuk a kissé háttérbe szorult nőiességünket, feltöltődünk, újjászületünk, testileg és lelkileg is.

Javasolt a baba 7 hetes korától kezdve a nagyobb mozgások megkezdéséig, minél kisebb a baba, annál inkább alkalmazkodik. Megosztással is kapcsolódunk egymással, hogy a hozott örömök sokszorozódjanak, a kihívásokra, szomorúságokra pedig akár a megoldások, lehetőségek is megnyíljanak.

Ideje, helye: szerdánként 10.45-11.30 a 1182 Budapest, Gábor Áron u. 26. Holdfénykör Női Tér táblás zöld fakapunál

Babás anyajóga ára: 3.300,-

Babamasszázs dézsafürdővel + Babás anyajóga ára: 4.500,-/90 perc

Egyéni babás anyajóga nálam: 8.000,-/fő/60 perc

Egyéni babás anyajóga saját otthonodban: 10.000,-/fő/60 perc a 18. kerületben, távolabb + kiszállási díj

A foglalkozásaimra a saját házirendemet olvasd el, ezek érvényesek mindenhol.


A meleg olajos babamasszázs akár önállóan vagy kombinálva az utána jövő babás anya jóga órával:

A meleg olajjal történő babamasszázst dézsafürdő zárja kb. 30 percben, majd, ha szeretnél maradni az elpilledt babák mellett a még teljesebb kikapcsolódásért, feltöltődésért anyai fókusszal erősítjük, rugalmasítjuk testünket 45 percben, célirányosan a has, törzs, gátizmok terét, de az egész testet átmozgatva, mint az önálló anya jóga leírásban fentebb olvashatod. 

A meleg olajos babamasszázs lehetséges jótékony hatásai: 

- nyugalom, - vérkeringés javulás, - jó emésztés, - szellemileg és fizikailag is fejlettebb babák, - izmok, ízületek lazulása, - emésztési rendellenességek megelőzése, - kiegyensúlyozott működés, - az anya és baba közötti bizalmi kapcsolódás erősödése, - puha, bársonyos bőr, - békés, boldog kiegyensúlyozott baba és család.

Javasolt a baba 7 hetes korától kezdve a nagyobb mozgások megkezdéséig, minél kisebb a baba, annál inkább alkalmazkodik, és építhető be a hétköznapi rutinba. Beszélgetéssel is kapcsolódunk egymással, hogy a hozott örömök, kihívások, szomorúságok is megosztásra kerüljenek, és akár a megoldások, lehetőségek is megnyíljanak.

Ideje, helye: szerdánként 10-10.30 a 1182 Budapest, Gábor Áron u. 26. Holdfénykör Női Tér táblás zöld fakapunál

Babamasszázs dézsafürdővel ára: 2.500,-

Babamasszázs dézsafürdővel + Babás anyajóga ára: 4.500,-/90 perc

Egyéni, akár saját otthonban történő vagy csoportos 3 alkalmas holisztikus ayurvédikus (az élet művészete) elvek alapján adom át a gyakorlati és elméleti útmutatót a baba és az anya jobb megismerésért, az egészséges működésért, és a bizalommal teli kapcsolódásért a babamasszázs lépéseivel együtt, dézsafürdetéssel zárva 60-90 percben alkalmanként. Részletek