Házirend

Kedves Vendégem!

A házirend betartását kérlek vedd kötelezőnek, ha a szolgáltatásaimat szeretnéd igénybe venni a Holdfénykör Női Térben Pestszentlőrincen, Vecsésen a Nap-Hold Jógaházban, illetve amikor nálad tartom a foglalkozást! Bejelentkezéseddel és a foglalkozás díjának befizetésével érvénybe lép az alábbi rend, ameddig kísérhetlek utadon.

1. A foglalkozásaimon előre bejelentkezéssel tudsz részt venni.

2. Bejelentkezni előző nap 18 óráig tudsz.

3. Foglalást lemondani díj mentesen, a foglalkozást megelőző nap 18 óráig, illetve ha váratlan éjszakai történés miatt nem tudsz jönni a délelőtti babás anyajógára, akkor reggel 8 óráig. A nálad megtartott foglalkozásnál, a megbeszélt időpont előtt 24 órával tudod lemondani díjmentesen.

4. Ha bejelentkeztél, de még sem veszel részt a foglalkozáson, vagy nem a házi rendnek megfelelően mondod le, köteles vagy kifizetni a foglalkozás díját. ( Gyömöreyné Bengyel Andrea, Gránit bank: 12100011-18501355)

5. A foglalkozáson saját felelősségre veszel részt. Szükség esetén konzultálj orvosoddal, illetve jelezd felém, ha sérülésed, egészségügyi problémád van, hogy megbeszélhessük a továbbiakat.

6. Érkezz időben, a foglalkozás megkezdése előtt 10-15 perccel, hogy legyen időd szükség szerint átöltözni, helyet foglalni, ráhangolódni a foglalkozásra.

7. Az óra végén kérlek fertőtlenítsd a szőnyeget a rendelkezésedre álló szerrel.

8. Elfogadod, hogy az órán rólad fénykép készül, melyet reklám céljából oldalaimon felhasználhatok, ellenkezőleg jelezd felém!

Köszönöm szépen!

Érezd jól magad foglalkozásaimon, légy ajándék önmagadnak és a világnak!