Házirend

Kedves Vendégem!

A házirend betartását kérlek fogadd el, ha a szolgáltatásaimat szeretnéd igénybe venni a Holdfénykör Női Térben Pestszentlőrincen, Vecsésen a Nap-Hold Jógaházban, illetve amikor nálad tartom a foglalkozást! Bejelentkezéseddel érvénybe lép az alábbi rend, ameddig kísérhetlek utadon.

1. A foglalkozásaimon előre bejelentkezéssel tudsz részt venni.

2. Bejelentkezésedet a csoportos foglalkozásokra legkésőbb hétfő 10 óráig tedd meg kérlek, minél hamarabb célszerű a korlátozott helyek, és az óra tervezése miatt. A Baba-mama klubra és a vendég szakértős kismama jógára lehetőleg az óra előtt 1 héttel.

3. Foglalást lemondani díj mentesen, a foglalkozást megelőző nap 18 óráig (vendégszakértős Baba-mama klubnál és - kismama jógánál hétfő 10 óráig), illetve ha váratlan éjszakai történés miatt nem tudsz jönni a másnap délelőtti babás anyajógára, akkor írásban reggel 7.30 óráig. A nálad megtartott foglalkozásnál, a megbeszélt időpont előtt 24 órával tudod lemondani díjmentesen. 

4. Ha bejelentkeztél, de még sem veszel részt a foglalkozáson, vagy nem a házi rendnek megfelelően mondod le, köteles vagy kifizetni a foglalkozás díját. ( Gyömöreyné Bengyel Andrea, Gránit bank: 12100011-18501355)

5. A foglalkozáson saját felelősségre veszel részt. Szükség esetén konzultálj orvosoddal, illetve jelezd felém, ha sérülésed, egészségügyi problémád van, hogy megbeszélhessük a továbbiakat.

6. Érkezz időben, a foglalkozás megkezdése előtt 10-15 perccel, hogy legyen időd szükség szerint átöltözni, helyet foglalni, ráhangolódni a foglalkozásra.

7. A csoportos óra végén kérlek fertőtlenítsd a szőnyeget a rendelkezésedre álló szerrel, és a használt eszközöket tedd a helyére.

8. Elfogadod, hogy az órán rólad fénykép készül, melyet reklám céljából oldalaimon felhasználhatok, ellenkezőleg jelezd felém!

9. Hétközben 8-17 óra között tudtok elérni telefonon, ha nem veszem föl, nem válaszolok, akkor, amint tehetem visszahívlak, vagy visszaüzenek. Napközben csak időszakosan vagyok online, és előfordulhat, hogy a sűrű napközbeni teendőim miatt, csak másnap reagálok, válaszolok. 

Köszönöm megértésedet!

Érezd jól magad foglalkozásaimon, légy ajándék önmagadnak és a világnak!