Masszázs anyáknak        szülés után

Meleg olajos frissítő, relaxáló masszázs kényeztetés egyénre szabva

Arcszépítés marmamasszázzsal 30 percben: 6.000,-ft 

Ezzel a különleges meleg olajos, testre szabott Ayurvédikus arcszépészeti kezeléssel egy varázslatos világba léphetünk be úgy, hogy közben nagyon hamar tapasztalhatjuk jótékony stresszoldó, kiegyensúlyozó hatását nemcsak az arcon, hanem az egész testünkön. A marma pontok, olyan energetizáló pontok a testben, melyeknek stimulálásával a szervezet távolabbi pontjain, illetve a marma pont helyén idézhetünk elő változásokat. 

A kezelés hatásai: a bőr feltérképezésével személyre szabottan történik a kezelés, segíti a bőr egyensúlyi állapotának visszaállítását, illetve megőrzését, segíti az életerő áramlását.

Önálló kezelésként vagy a Fej-, homlok-, nyak-, vállöv-, arc masszázsával, bármilyen kombinációban különleges élmény rövid hangfürdővel.

A lábszár és a talp masszázsa 30 percben: 6.000,-ft 

A talp illóolajos lemosása után a lábszár (térdtől lefelé) és talp meleg olajos kényeztető masszázsa rövid hangfürdővel.

Lehetséges hatásai: javítja a látást, nyugtatja és hűsíti a szemet, csillapítja a szem égését, mély alvást biztosít, javítja a bőr csillogását, elsimítja a láb berepedezéseit, enyhíti a láb fáradságát, ajánlatos: tv és számítógép előtt ülőknél a szem megnyugtatására.

A fej, homlok, nyak-vállöv, és az arc masszázsa 30 percben: 8.000,-ft 

Meleg olajos masszázs, egy rövid hangfürdővel. Nyugtató hatása felbecsülhetetlen, de olyankor is jó választás, amikor az anyuka valamiért nem tudja igénybe venni a teljes testmasszázst. (kontraindikáció miatt, időhiány miatt...) Választható az arc szépítő kezelésével együtt is, mely az egész testre ható ellazulást és egyensúlyt biztosít. Jótékony lehet: alvásproblémára, memóriára, érzékszervek működésére, krónikus arcüreggyulladásra, fejfájásra, migrénre, a haj korpásodására, töredezettségére, hullására, idő előtti őszülésre.

+ arc marmamasszázzsal 60 percben 12.000,-ft 

Teljes testmasszázs 70 percben: 15.000,-ft 

 A teljes test meleg olajos masszázsa, simító, dörzsölő, enyhe gyúró, finom ütögető mozdulatokkal történik. Önálló kezelésként a test és lélek felfrissítésére, harmonizálására használjuk. Szülést követően segíti az anyai szervezet regenerálódását. Az első 6 hét az anyai kötődő érzések elmélyülése mellett az anyaméh megtisztulásának is az ideje. A bőséges olajok, a mélyebb has masszázs együttesen segíti:

- az anyaméh megtisztulását az esetlegesen benne rekedő vértől (amennyiben nem ürül ki a vér rendesen, későbbiekben, akár évekkel később a bennrekedt vér képes megalvadni, csomós képződéseket képezve, pl. ciszták formájában)

- segíti az anyaméh fájdalommentesebb visszahúzódását.

Kérésre arcszépítés kezeléssel kiegészítve.

Lehetséges hatásai ezeken kívül: helyreállítja a testre ható erők egyensúlyát, késlelteti az öregedést, megfiatalítja a testet és a tudatot, növeli a szövetek erősségét, szülés után regeneráló hatású, szépíti a bőrt, támogatja az életerőt, csökkenti a stresszt, csökkenti a fájdalmakat, csökkenti a merevséget, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a zsírlerakódásokat/cellulit, nyugtat, segít eltávolítani a méreganyagokat, feszesíti az izmokat.

Általános tudnivaló:

Egy alapos törölközést követően, akár haza is mehetsz. Ha így teszel, akkor arra is gondolj, hogy a hajad is olajos lesz (teljes test- és a fej masszázsnál), így esetleg sapkát, kendőt hozz magaddal vagy egy törölközőt, amit a hajadra csavarhatsz, amíg haza érkezel. A legjobb, ha a masszázst követően kb 2 órán át nem mosod le az olajat, hogy minél több be tudjon szívódni.

Hozz magaddal: Váltó bugyit a teljes testmasszázsnál, esetleg sapkát, kendőt, törülközőt a hajadra hazamenetelkor.

Helyszín: Holdfénykör Női Tér 1182 Budapest, Gábor Áron utca 26. zöld fakapunál. 

A masszázsok ellenjavallatai és felelősségvállalási nyilatkozat.