Erdei Sétajóga

Erdei Sétajóga minden Hölgynek

fiataloknak és idősebbeknek, babát váróknak és babás, kisgyerekes anyukáknak a 18. kerületben.

9-10   

Péntekenként a 18. kerületi Péterhalmi-erdőben, a Flór Ferenc utca és a Nemes utca közötti tisztáson, az esőházikótól indulunk.

Azért jóga, mert közben kapcsolódunk a teljes, boldog énünkkel, és a teljes, boldog külvilággal, eljutva az egységhez, felszabadítva magunkat és megerősítve, hogy elfogadjuk magunkat, önmagunkban biztosan, könnyedén járjuk a saját utunkat.

A természethez közelebb kerülünk kapcsolódunk vele és általa önmagunkkal, magunkat is jobban megismerjük, csökkentjük feszültségeinket, növeljük energiaszintünket, békénket, nyugalmunkat, rugalmasságunkat, erőnlétünket.

Érzékszerveinkkel tapasztaljuk az évkör változásait, észrevesszük, hogy a csoda körbeölel minket, megtanuljuk tisztelni a természetet, általa magunkat, és mindezt várandósan már a méhben fejlődő magzatnak is, illetve a már megszületett babáknak, kisgyermekeknek is megtanítjuk példánkkal.

Babakocsival is járható úton haladunk, javasolt babahordozót is hozni.

Mindenki saját felelősségére vesz részt a foglalkozásokon.

Nyitó kör, kapcsolódás, bemelegítés, sétáló meditáció, légzőgyakorlatok, állva végezhető nyújtó, lazító, erősítő gyakorlatok, relaxáció, ének és záró kör.

EGÉSZ-SÉGÜNKÉRT a női kör és a természet megtartó, tápláló erejével, akár összekötve a generációkat.