Szülésre áldó, szülésre bocsájtó ünnep / újjászületés ünnep

A szülésre áldó szertartással, a szülés előtt álló kismamát ünnepeljük szeretettel körbe ölelt, erőt adó, tápláló női körben, melyhez szívet melengető visszanyúlni, emlékezni az anyaságában, illetve az odavezető előtte álló úton.

Kérheted babavárás nélkül is saját nőiségedet ünnepelve, egyedül, vagy szeretteiddel, vagy akár ajándékba másnak, mellyel a nőiségünkben rejlő erőt és bölcsességet nyerhetjük vissza, erősíthetjük meg. Lásd alul.

Áldásai:
Kismamaként, nőként anyaságba segítő erőre teszel szert, királynői minőségbe emelődsz ebben a varázslatban. Ajándékként áldás élményben részesülsz, a várandósságod alatt kimunkált készségeket elevenítjük fel, melyekkel elhiszed, hogy képes vagy megszülni gyermekedet. Megfogalmazod az új életed küldetését, mellyel magabiztos édesanyaként állhatsz helyt új szerepedben. A támogató nővériséget erősítjük meg körülötted, hogy érezd, hogy sosem vagy egyedül. A női felmenőktől kapott erősségeket nevesítjük, a természeti erőket hívjuk meg, virágkoszorúval, tánccal segítjük meg a szeretettel teli és bizalmas kapcsolódásodat a megváltozott testeddel, élvezheted a rózsavizes lábmosást, Istenanyai minőségedhez kapcsolódást segítő ajándékokkal lepünk meg és a végén lakomázunk, élményeket osztunk meg, tesszük emlékezetessé ezt a napot. Mindezt személyre szabottan, előre átbeszélve kerül kiválasztásra, hogy mit szeretnél, mi az, ami neked erőt adhat.                                 

A kismama életében fontos nők vannak ilyenkor jelen, kik jelenlétükkel, jókívánságaikkal, támogatásukkal, biztonsággal ölelik körbe. Anyuka, nagymama, lánytestvér, barátnők...

Kérlek, hogy fehér, vagy világos ünnepi, kényelmes szoknyába, ruhába öltözzetek ünnepeltként!

A kismama hozzon az oltárra valamit, ami szimbolizálja a várandósságát, és valamit, ami az anyaságát jeleníti meg. A vendégek a lakomához hozzanak süteményeket, egyéb harapni valót, hogy kiegészítsék az általam elkészített egytálételt, valamint kb 1 méteres szatén / selyem / csipke szalagot vöröses, barnás, narancsos színben és egy szép képeslapot üzenettel a kismamának.

Ára: A szertartást egyedi igények alapján a megbeszéltek szerint tudom módosítani. Lehet vendégek nélkül is egy kellemes fej, kéz-láb masszázzsal, beszélgetéssel, .... 2-3-4 órás időtartamú a program kb. 20.000-70.000 Ft a szertartással, ajándékokkal, lakomával együtt, vagy nélkül a megbeszéltek szerint nálam, vagy nálad. Életre szóló ajándékként a résztvevők is összeadhatják az ünnepeltnek ezt a gyönyörű lehetőséget. 

Ha magadnak szeretnéd, vagy barátnődnek, leány testvérednek, anyukádnak... és nem vársz babát, akkor is kérheted ezt a szertartást, ajándékot, hogy megünnepelhesd saját nőiségedet, megállva kicsit az élet forgatagában, táplálódni, örömködni a neked kedvesekkel női körben. Hajdanán a női életkörön, a különböző életszakaszokba való átlépést ünnepeltük, mert így megadva a módját tudtunk valójában átminősülni, valamilyen belső tudásra, változásra, fejlődésre szert tenni, melyekkel visszanyerhetjük a nőiségünkben rejlő erőt és bölcsességet. Mindannyian várandósok vagyunk, ki fizikai gyermekkel, ki szellemi gyermekkel, egy ötlettel, egy megvalósítandó feladattal.... Váljunk önmagunk szeretettel teli édesanyjává!

Egyik kismama visszajelzése:

"Csodálatos ünnepnap volt! A szülésáldó ünnep reggelére még az orchideám is kivirágzott.

Nem csak a hozzám közel álló nő társaim voltak jelen, hanem mindannyiunk női felmenői, akikről szóban is megemlékeztünk, miképpen gazdagították életünket, személyiségünket!

Közös emlékek felidézésével kapcsolódtunk egymáshoz, és vörös madzaggal jelképeztük fizikailag is az egymáshoz kötödésünket.

Csodás nők vettek körül, és olyan különlegessé tették számomra az egész ünnepet.

Rendkívül megható volt az összes szertartás, amivel az új női minőségbe való átlépésemet segítették.

Barátnőim kibontották a hajamból a leányságomat jelképező szalagot, Andi csodás rózsaillattal borított be és édesanyám virágkoszorúval koronázott meg, mintegy átadva nekem az anyaság új szerepét.

Gyönyörű ajándékot kaptam Anditól, amit a jelenlévők még tovább díszítettek és most már a babaágy felett díszeleg. A virágkoszorú, a vörös madzag a csuklómon, az ajándék, maga a szertartás és az emlékek, mind abban erősítenek, amit maga Andi is ír erről az ünnepről:

"A támogató nővériséget erősítjük meg körülötted, hogy érezd, hogy sosem vagy egyedül." F.