A Változó Nő jógája

Változó Nő, új lehetőségek, kaland, bátorság, önismeret.
A Változó Nő jógája óra célja, 
tudatosságunk növelése a nőiség finom, ciklikus működéséről, hogy eljussunk együtt nőiségünk sokszínűségéhez a játékos, bátor, bizalommal teli, elégedett, önazonos, egészséges lényünkhöz, egymást megtartó, emelő női körben. 

A változások, a megfelelések, a felgyorsult világ, állandó kihívások elé állít bennünket, sokszor elveszítve magunkat.

A foglalkozáson egyensúlyt hozunk létre fizikai és finom energetikai szinteken, mely segít női EGÉSZségünkben, egészségügyi kihívásainkban, testünk-lelkünk változásainál, az önelfogadásban, önértékelésben.                               

A női gyakorlatokkal figyelmünk a női szerveinken vannak, melyekkel növeljük a méhünk, a petefészkeink, és a melleink egészségét is. Kiemelten foglalkozunk a csípő és a mellkas nyitásával is, hatva a test rugalmasságára, könnyítve a nőiségünkben esetlegesen megélt terheinken is. A medencefenék gyakorlataival rugalmasítjuk ezen izmokat, hogy megfelelően tudják vinni elengedő, és megtartó funkcióikat is, attól függően mikor, minek van itt az ideje, illetve, hogy nagyobb életerőre tegyünk szert.

Az óra felépítése: megérkezés-ráhangolódás teával és ki, hogy van körrel, pozitív megerősítő kártyákkal, gyakorlatozás (benne női gyakorlatokkal, bemelegítő-, erősítő-, energetizáló-, blokkoldó-, relaxáló rész), légzőgyakorlatok, relaxáció, az adott időszak fókuszában. Szeretek beilleszteni a végére a relaxáció elé, egy kis lánc masszázst is, az érintés varázsával.

Itt a helyed ha:

- könnyebbedni szeretnél a hétköznapi nyomástól, 

- meg szeretnéd érteni női működésedet, és élni szeretnéd női sok színűségedet, 

- szeretnéd női egészségedet megőrizni, 

- női egészségügyi kihívásod van, 

- termékenységedet, kreativitásodat szeretnéd fokozni, 

- anyaként gyerek mentesen szeretnéd önmagadat megajándékozni egy kis énidővel, 

- át szeretnéd mozgatni magad áramlós, helyenként dinamikusabb gyakorlatsorokkal harmóniában az évkörrel, 

- vagy csak oldódni, töltődni szeretnél megfelelés mentesen.

Nincs szükség jógás előéletre! Szeretettel ajánlom minden kinyílni, újjá születni vágyó Drága Hölgynek! Garantáltan pozitív a hatás!

"A nő olyan, mint egy virág. Minél több gondoskodást és törődést kap, annál szebb és sugárzóbb!"