A Változó Nő jógája

Változó Nő, új lehetőségek, kaland, bátorság, önismeret.
A Változó Nő jógája óra célja, 
tudatosságunk növelése a nőiség finom, ciklikus működéséről, hogy eljussunk együtt nőiségünk sokszínűségéhez a játékos, bátor, bizalommal teli, elégedett, önazonos, egészséges lényünkhöz, egymást megtartó, emelő női körben. 

A változások, a megfelelések, a felgyorsult világ, állandó kihívások elé állít bennünket, sokszor elveszítve magunkat.

A foglalkozáson egyensúlyt hozunk létre fizikai és finom energetikai szinteken, mely segít női EGÉSZségünkben, egészségügyi kihívásainkban, testünk-lelkünk változásainál, az önelfogadásban, önértékelésben.                               

A női gyakorlatokkal figyelmünk a női szerveinken vannak, melyekkel növeljük a méhünk, a petefészkeink, és a melleink egészségét is. Kiemelten foglalkozunk a csípő és a mellkas nyitásával is, hatva a test rugalmasságára, könnyítve a nőiségünkben esetlegesen megélt terheinken is. A medencefenék gyakorlataival rugalmasítjuk ezen izmokat, hogy megfelelően tudják vinni elengedő, és megtartó funkcióikat is, attól függően mikor, minek van itt az ideje, illetve, hogy nagyobb életerőre tegyünk szert.

Az óra felépítése: megérkezés-ráhangolódás teával és ki, hogy van körrel, pozitív megerősítő kártyákkal, gyakorlatozás (benne női gyakorlatokkal, bemelegítő-, erősítő-, energetizáló-, blokkoldó-, relaxáló rész), légzőgyakorlatok, relaxáció, az adott időszak fókuszában. Szeretek beilleszteni a végére a relaxáció elé, egy kis lánc masszázst is, az érintés varázsával.

Itt a helyed ha:

- könnyebbedni szeretnél a hétköznapi nyomástól, 

- meg szeretnéd érteni női működésedet, és élni szeretnéd női sok színűségedet, 

- szeretnéd női egészségedet megőrizni, 

- női egészségügyi kihívásod van, 

- termékenységedet, kreativitásodat szeretnéd fokozni, 

- anyaként gyerek mentesen szeretnéd önmagadat megajándékozni egy kis énidővel, 

- át szeretnéd mozgatni magad áramlós, helyenként dinamikusabb gyakorlatsorokkal harmóniában az évkörrel, 

- vagy csak oldódni, töltődni szeretnél megfelelés mentesen.

Nincs szükség jógás előéletre! Szeretettel ajánlom minden kinyílni, újjá születni vágyó Drága Hölgynek! Garantáltan pozitív a hatás!

"A nő olyan, mint egy virág. Minél több gondoskodást és törődést kap, annál szebb és sugárzóbb!" 

Csoportosan 

Egyenlőre szünetel (1182 Budapest, Gábor Áron u. 26. Holdfénykör Női Tér táblás zöld fakapunál)

Egyénileg nálam: 10.000,-/fő/60 perc, 14.000,-/fő/90 perc

saját otthonodban: 12.000,-/fő/60 perc a 18. kerületben, távolabb + kiszállási díj

Segítő beszélgetés egy csésze gyógyteával, illóolajjal és teljes figyelmemmel 60 percben, mellyel közelebb kerülhetsz válaszaidhoz aktuális élethelyzeted testi-lelki kihívásaira felelve. Közösen egyeztetett időpontban várlak szeretettel! 10.000,-Ft/60 perc, 14.000,-Ft/90 perc nálam

A foglalkozásaimra a saját házirendemet olvasd el, ezek érvényesek mindenhol.

Csoportos óráimat 2 főtől tartom meg a Holdfénykör Női Térben.

Bejelentkezés nálam

Néhány visszajelzés:

"Andinál együtt van MINDEN, amire egy NŐ, ANYA, TÁRS vágyhat szellemi és fizikai szinten.
Fantasztikus tanár, mentor, segítő és barát.
Ügyel tanítványai lelki és testi jóllétére, tanácsai aranyat érnek!!!"
(Anita) 

"Egyéni női jóga órára járok Andihoz. Már az első alkalom után éreztem a pozitív hatást. Nincs összehasonlításom, hogy milyen egy más által tartott női jóga, de nem is foglalkoztat, mert úgy érzem, hogy Andinál teljesség van. Nagyon sok hasznos tanácsot, ötletet kaptam, amit beépíthetek a mindennapokba. Nemcsak egy szimpla jóga óra, amit Andinál kapunk, hanem egy női szeánsz, aminek része a jóga, mint testmozgás. Minden nőnek receptre írnám fel." (Zita)

"Andihoz női jógára jártam, és amit tapasztaltam az nagyon különleges volt, egy lágy, befogadó, érzékeny közösség, ami nagyon megtanít érezni magad. Nem mindig vagy vevő erre, mert van, hogy csak száguldanál, de ha lecsendesedsz egyensúlyba hoz. Ellágyulást, a puhaságot, a női értékek megélését kaptam. Összességében ezek jutnak eszembe Andiról és a női jógájáról: A beavató, a nőiség megélésének tanítója, a női közösség formáló." (Kovács Klári) 

"Kis csoportos női jógára jártam Andihoz csütörtök reggelenként, ami azóta is nagyon hiányzik, hogy nincs ebben az időpontban. Mindig feltöltődve mentem haza, frissen és nyugalommal a szívemben. Amit kaptam: a feltöltődést , a női körben átélt együttes energiák pozitív megtapasztalását. A mozgás és a relaxáció mindig zseniális volt! Ha valaki egy lágy, nőies, finom mozgással teli jóga órára vágyik, ajánlom szeretettel Andi óráját!" (Andi)

"Utána mindig sokkal jobban érzem magam! Energikus, rugalmas, élettel telibb vagyok. (Kata)