Regeneráló, kendős összerendezés

Szülés után és minden olyan élethelyzet után, amikor le szeretnénk zárni egy előző életszakaszt, megnyílni egy újabbnak, és az életerőnket szeretnénk visszahívni, segíthet ez a csodálatos szertartás.

Szülés után, meddőségnél, főleg, amikor nem találnak indokot, és minden alkotás, teremtés után, és minden olyan élethelyzetben, mikor újjászüljük magunkat egy-egy hatalmas változás után, szükségünk van a megpihenésre, a régiségben ezt úgy mondták, hogy megillet a Boldogasszony ágyában pihenés. (anyát, apát egyaránt)

A várandósság alatt a magzat méhen belüli folyamatos növekedésével, belső szerveink, csontjaink, ízületeink, szöveteink átrendeződnek, megnyílnak, helyet adnak az új életnek, hormonálisan is hatalmas változáson megyünk keresztül, melynek a csúcspontja a szülés és a szülést követő időszak, és mindez idő míg rendeződik akár magától is, ha megfelelően megbecsüljük, és tiszteljük ezt az időszakot, de mindenképpen kihat a további női létünkre.

Ezzel a szertartással jelentősen megtámogatjuk a fizikai testet és érzelmileg, lelkileg is segít egyensúlyba kerülni, valamint a megnyílt állapotot, mely nem csak fizikai, hanem energetikai is, segíti lezárni, lezárni az előző életszakaszt, megnyitni az újat.

Ezt a módszert "csontösszerakásnak" is hívják, több kultúrában is használják kisebb-nagyobb eltérésekkel (pl Mexikó, Marokkó...) Hazánkban is gyönyörű hagyománya volt a szülés utáni összerendezésnek, és minden életesemény megünneplésének.

Én Kornhoffer Tündétől, és Mihályfi Mártától tanultam róla.

A visszajelzések alapján, egy nagyon kellemes, pihentető, töltő, kényeztető  élmény.

Menete nálam:

- Beszélgetés gyógyteával, (szülésfeldolgozás, elengedés)

- finom kéz és lábfej masszázs,

- a test 7 pontján (fej, vállak, mell alatt, csípő, comb, lábszár, lábfej) kendős összerendezés a földön fekve, kényelmes, puha takarókon,

- rövid hangfürdő.

Kellemes, meghitt légkör, finom illatok, törődés.

A babácska jó, ha ez idő alatt apával, vagy egy olyan személlyel van, ahol nyugalomban van, de persze rugalmasan alkalmazkodunk hozzá, és a lehetőségekhez.

Helyszín: 1182 Budapest, Gábor Áron u. 26 Holdfénykör Női Tér táblás zöld fakapunál, de saját otthonodba is elmegyek, ha szeretnéd.

Ára: Nálam 15.000,-/1,5 óra, saját otthonodban a 18. kerületben 20.000,-/1,5 óra távolabb + útiköltség.

Hosszabb időtartamban saját otthonban a rituálé menete kiegészülhet tértisztítással, gyógynövény fürdővel, méh regeneráló olajjal történő finom has masszázzsal is. Így 2-2,5 óra.

Ára: Nálam 20.000,- saját otthonodban 30.000,- a 18. kerületben, távolabb + útiköltség.

Többször is ismételhető, gyakorlatilag a várandósság időszakát kivéve bármikor. Javasolt minden Hölgynek, és egyébként apának is életkortól függetlenül. Lehet kérni kombinálva más masszázzsal is, ekkor az ár változik.

Keress bizalommal!

Visszajelzések:

"Első gyermekem születése után kértem Anditól a kendős összerendezést. Fizikailag is kellemes élmény volt, de leginkább lelkileg! Az összerendezés alatt a várandósságom emlékei is lejátszódtak bennem az elejétől a végéig. Segített lezárni ezt az időszakot, elengedni a leányságom és megnyílni az új életminőségbe, az anyaságba." F

"Úgy éreztem, hogy a balesetem, műtétem után 3 hónappal nekem is szükségem van egyfajta lezárásra, mielőtt újra visszatérnék a dolgos hétköznapokba. Kedves dúla ismerősömhöz Andihoz jelentkeztem be egy csontok zárása rituáléra és meleg olajos masszázsra. Andi igazi ünnepet varázsolt az alkalomból. A kályhában ropogtak a fahasábok, égtek a gyertyák, illatozott a női teakeverék, párologtak az illóolajak. Mind a beszélgetés, a reflektálás az elmúlt időszakra, mind maga a kendős lezárás és utána a masszázs is valóban ünnepi és felemelő volt. Idő, amely kiemelkedett a hétköznapokból és segített értékelni, amit megtanultam a történtekből és előre tekinteni egy új szakasz irányába." (Gulyás Gyöngyvér)