Regeneráló, kendős összerendezés

Szülés után és minden olyan élethelyzet után, amikor le szeretnénk zárni egy előző életszakaszt, megnyílni egy újabbnak, és az életerőnket szeretnénk visszahívni, segíthet ez a csodálatos szertartás.

Szülés után, meddőségnél, főleg, amikor nem találnak indokot, és minden alkotás, teremtés után, és minden olyan élethelyzetben, mikor újjászüljük magunkat egy-egy hatalmas változás után, szükségünk van a megpihenésre, a régiségben ezt úgy mondták, hogy megillet a Boldogasszony ágyában pihenés. (anyát, apát egyaránt)

A várandósság alatt a magzat méhen belüli folyamatos növekedésével, belső szerveink, csontjaink, ízületeink, szöveteink átrendeződnek, megnyílnak, helyet adnak az új életnek, hormonálisan is hatalmas változáson megyünk keresztül, melynek a csúcspontja a szülés és a szülést követő időszak, és mindez idő míg rendeződik akár magától is, ha megfelelően megbecsüljük, és tiszteljük ezt az időszakot, de mindenképpen kihat a további női létünkre.

Ezzel a szertartással jelentősen megtámogatjuk a fizikai testet és érzelmileg, lelkileg is segít egyensúlyba kerülni, valamint a megnyílt állapotot, mely nem csak fizikai, hanem energetikai is, segíti lezárni, lezárni az előző életszakaszt, megnyitni az újat.

Ezt a módszert "csontösszerakásnak" is hívják, több kultúrában is használják kisebb-nagyobb eltérésekkel (pl Mexikó, Marokkó...) Hazánkban is gyönyörű hagyománya volt a szülés utáni összerendezésnek, és minden életesemény megünneplésének.

Én Kornhoffer Tündétől, és Mihályfi Mártától tanultam róla.

A visszajelzések alapján, egy nagyon kellemes, pihentető, töltő, kényeztető  élmény.

Menete nálam:

- Beszélgetés gyógyteával, (szülésfeldolgozás, elengedés)

- finom kéz és lábfej masszázs,

- a test 7 pontján (fej, vállak, mell alatt, csípő, comb, lábszár, lábfej) kendős összerendezés a földön fekve, kényelmes, puha takarókon.

Kellemes, meghitt légkör, finom illatok, törődés.

Időtartam: 1-1,5 óra

A babácska jó, ha ez idő alatt apával, vagy egy olyan személlyel van, ahol nyugalomban van, de persze rugalmasan alkalmazkodunk hozzá, és a lehetőségekhez.

Helyszín: A Holdfénykör Női Tér, de saját otthonodba is elmegyek, ha szeretnéd.

Ára az Órarend / Helyszínek / Árak alatt olvasható.  

Hosszabb időtartamban saját otthonban a rituálé menete kiegészülhet tértisztítással, gyógynövény fürdővel, méh regeneráló olajjal történő finom has masszázzsal is. Így 2,5-3 óra megszakításokkal közben a babácskát megszoptatva, ha szükséges. 

Többször is ismételhető, gyakorlatilag a várandósság időszakát kivéve bármikor. Javasolt minden Hölgynek, és egyébként apának is életkortól függetlenül.

Keress bizalommal!