Masszázs nőknek

Meleg olajos frissítő, relaxáló masszázs kényeztetés egyénre szabva

Arcszépítés marmamasszázzsal 30 percben: 6.000,-ft 
Hatásai: ezzel az arcszépészeti kezeléssel, ahol az arc marma pontjait nyomkodjuk finoman, jótékony stresszoldó, kiegyensúlyozó hatását nemcsak az arcon, hanem az egész testünkön tapasztalhatjuk. 

A marma pontok olyan energetizáló pontok a testben, melyeknek stimulálásával a szervezet távolabbi pontjain, illetve a marma pont helyén idézhetünk elő változásokat. Önálló kezelésként vagy a Fej-, homlok-, nyak-, vállöv-, arc masszázsával, bármilyen kombinációban különleges élmény rövid hangfürdővel.

A lábszár és a talp masszázsa 30 percben: 6.000,-ft                                                                                                        A talp illóolajos lemosása után a lábszár (térdtől lefelé) és talp meleg olajos kényeztető masszázsa rövid hangfürdővel. 

Lehetséges hatásai: javítja a látást, nyugtatja és hűsíti a szemet, csillapítja a szem égését, mély alvást biztosít, javítja a bőr csillogását, elsimítja a láb berepedezéseit, enyhíti a láb fáradságát, ajánlatos: tv és számítógép előtt ülőknél a szem megnyugtatására.

A fej, homlok, nyak-vállöv, és az arc masszázsa 30 percben: 8.000,-ft                                                                            A fej, homlok, nyak-vállöv és az arc nyugtató, meleg olajos masszázsa, egy rövid hangfürdővel. Választható az arc szépítő kezelésével együtt is, mely az egész testre ható ellazulást és egyensúlyt biztosít.                                Jótékony lehet: alvásproblémára, memóriára, érzékszervek működésére, krónikus arcüreggyulladásra, fejfájásra, migrénre, a haj korpásodására, töredezettségére, hullására, idő előtti őszülésre.

+ arc marmamasszázzsal 60 percben 12.000,-ft 

Teljes testmasszázs 70 percben: 15.000,-ft                                                                                                                        A teljes test meleg olajos masszázsa, simító, dörzsölő, enyhe gyúró, finom ütögető mozdulatokkal történik. Önálló kezelésként a test és lélek felfrissítésére, harmonizálására használjuk. Kérésre arcszépítés kezeléssel kiegészítve. 

Lehetséges hatásai: helyreállítja a testre ható erők egyensúlyát, késlelteti az öregedést, megfiatalítja a testet és a tudatot, növeli a szövetek erősségét, szépíti a bőrt, támogatja az életerőt, csökkenti a stresszt, csökkenti a fájdalmakat, csökkenti a merevséget, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a zsírlerakódásokat/cellulit, nyugtat, segít eltávolítani a méreganyagokat, feszesíti az izmokat.

Általános tudnivaló:

Egy alapos törölközést követően, akár haza is mehetsz. Ha így teszel, akkor arra is gondolj, hogy a hajad is olajos lesz (teljes és fej masszázsnál), így esetleg sapkát, kendőt hozz magaddal vagy egy törölközőt, amit a hajadra csavarhatsz, amíg haza érkezel. A legjobb, ha a masszázst követően kb 2 órán át nem mosod le az olajat, hogy minél több be tudjon szívódni.

Hozz magaddal: Váltó bugyit a teljes testmasszázskor, esetleg sapkát, kendőt, törülközőt a hajadra hazamenetelkor.

Helyszín: Holdfénykör Női Tér 1182 Budapest, Gábor Áron utca 26. zöld fakapunál.

A masszázsok ellenjavallatai és felelősségvállalási nyilatkozat.