2 órás Apás szülőpozíciós hangolódás és 1 napos Apás Szülésfelkészítés

Kedves Kismama és Kispapa, egyik legizgalmasabb és legcsodálatosabb utazásotok kezdődött el azzal, hogy kismamaként egy szerelmetes gyümölcs fejlődik méhedben és, hogy hamarosan világra hozod gyermeketeket.         

Ehhez a kalandhoz szeretnék segítségetekre lenni ezzel a programmal tudásommal és a megélt tapasztalataimmal, akár természetes úton, akár császári úton érkezik meg gyermeketek.

Az a tudás, hogy hogyan kell szülni, mindenféle külső beavatkozás nélkül, mélyen benne rejlik minden nőben. A sikeres szülés azon múlik, hogy mennyire tudod elfogadni a folyamatot." Suzanne Arms

Meghitt, bizalommal teli, megtartó körben kapsz meg Kismamaként és Kispapaként is minden olyan eszközt tőlem, amely segítségedre lesz a szülésedhez vezető úton, a szülésedben, és az azt követő időszakban. 

Szülésünket nagyban befolyásolja tájékozottságunk (kórházi és holisztikus), fizikai, pszichikai, lelki hogy létünk, biztonságérzetünk, anyai vonalról hozott- és saját születési mintáink megdolgozottsága, testi-, pszichés-, lelki felkészültségünk, amik nagyban múlnak rajtunk.

Vannak rajtunk kívülálló körülmények, amikre úgy lehet hatásunk, hogy megtanuljuk kezelni reakcióinkat, elfogadni a helyzetet, és magunkat, hogy, amit meg tudunk tenni, megteszünk. Ez egy folyamat, amiket gyakorolva tudunk megéléseinkre hatással lenni.

2 ÓRÁS APÁS SZÜLŐPOZÍCIÓS HANGOLÓDÁS

Azoknak, akik többször szeretnétek időt szánni a szülésre és a párkapcsolatotok újabb szint lépésére való felhangolódására, hogy egyre magabiztosabban, szövetségesekként tudjatok jelen lenni egymásnak, erős alapot létrehozva a ti, mint családi, egyéni, és gyermeketek jövőbeni teljes életéhez.

- Kapcsolódás magatokkal, egymással, a babával,

- párkapcsolat megerősítő, bizalmat építő gyakorlatok,

- vajúdás támogatás gyakorlatai minden szakaszban, amivel tudod anyaként magadat és babádat valamint a párod téged segíteni,

- Relaxáció születésmesével, hangfürdő.

Jegyzetet kaptok, ami tartalmazza az apa hogyan segíthet általánosan a szülő anyának, a szülés szakaszait, ismérveit, és, hogy melyik szakaszban hogyan, mivel tud apa anyának segíteni.

Következő időpontok: 

Ára: 15.000,-/pár

Helyszín: Vecsés, Nap-Hold Jógaház

Maximális limit: 6 pár

Bejelentkezés

1 EGÉSZ NAPOS APÁS SZÜLÉSFELKÉSZÍTÉS

Gyakorlati praktikákkal, haladunk végig a szülés várható ideje előtti hetektől a vajúdás szakaszain át, egészen a gyermekágyas időszak végéig 8 órában, közben kisebb szünetekkel, 30 perc ebéd szünettel, részletes jegyzetet biztosítok.

Tematika:

- Kapcsolódás magunkkal, egymással, a babával

- Szülés előtti testi-lelki hangolódás eszközei, módjai

- Bizalmat építő gyakorlatok

- A fájdalomról  

- A szülés, mint normatív krízis jelentése, és mint beavatás

- A félelemről

- Félelem szelídítő gyakorlat

- A méh 

- A szülési, születési folyamat szakaszai ismérvei, támogatása holisztikusan dúlai szemlélettel, kórházi realitásokkal, császárszülésről is 

(Hogyan tudjuk segíteni kismamaként magunkat és babánkat, illetve kispapaként párunkat szeretettel teli jelenléttel, illóolajokkal, masszázzsal, érintésekkel, tartásokkal, testhelyzetekkel, mozdulatokkal, borogatásokkal, kendővel, labdával, együttműködő kommunikációval... császárszülés ismérveivel a teljes tájékozottságért)

- Mikor jó elindulni a kórházba

- Természetes fájdalomcsillapítási technikák összefoglalva

- Ebédidő

- Aranyóra és a szülést követő napok segítségei

- Gyermekágy (az anya, baba, apa szemszögéből, létbiztonság-kötődés, szoptatás, hordozás, érzelmi biztonság

- Császármetszés után az anya-baba bizalmi kapcsolatot, egészséget támogató módok

- Relaxáció születésmesével, hangfürdő   

Tudatosítjuk, hogy a szülésnél a baba megszületésén kívül, újjászületik a kismama, és a kispapa, anyaként, apaként és családként. 

Ha az apa nem szeretne jelen lenni a szülőszobán, ezekkel az információkkal, gyakorlatokkal a szülés előtt, a kezdetén, a szülést követően is sokat segíthet párjának, valamint magának a szülőségbe érkezésbe.

Olyan technikákat adok át, és olyan szemléletet melyek nem "csak" a szülésnél és utána segítenek, hanem az élet hétköznapi kihívásainak feszültségeiben, akár megelőzésként is áldások, egészségünket magtartók. 

Rágcsálni valóval, vízzel, teával, (a csoportosnál ebéddel) nagy gimnasztikai labdákkal, párnákkal, matracokkal, takarókkal, illóolajjal, kendőkkel készülök.

Kérlek, hozz magaddal nyitottságot, hogy mindannak megnyílhass, ami hozzád szeretne áramolni!

A jegyzet tartalma: a szülésfelkészítő teljes anyaga + gátmasszázsról + Kispapa kisokos gyűjtemény + légzőgyakorlatok a vajúdás szakaszaiban + vajúdó testhelyzetek képekkel + Illóolajok használata a várandósságban, a szüléskor és utána, az újszülöttek szoptatásáról összefoglaló

Kis Csoportosan max 3 párnak a Holdfénykör Női Térben: a meghírdetett időpontokban hétvégén 8 órában több kisebb és egy fél órás ebédszünettel, ebéddel (leves + sütemény), jegyzettel 2 párnak 33.000,-/pár, 3 párnak 30.000,-/pár

Következő időpontok: 2024.03.23. szombat 9-17, 05.11. szombat 9-17

Helyszín: 1182 Bp., Gábor Áron u. 26. Holdfénykör Női Tér táblás zöld fakapunál, jelentkezés 15.000,- előleggel lehetséges.

Egyénileg a Holdfénykör Női Térben / Saját otthonban: 40.000,-/pár/ 7 óra, jegyzettel a 18. kerületben, távolabb + kiszállási díj 

Néhány visszajelzés:

"Nagyon nagy segítség volt az Andi által vezetett szülésfelkészítő alkalom a kislányunk születése előtt. A férjemmel együtt lehettünk ott és végre nem száraz elméletet hallgattunk a szülésről, hanem egymásra és a pocaklakóra hangolódva helyezkedhettünk bele a vajúdás perceibe. Olyan segítő, támogató pozíciókat mutatott nekünk Andi, amelyeknek valóban hasznát vettük a szülőszobában. A férjem megtanulta, hogyan masszírozza a derekamat, hogyan tartson meg, ha szükséges. Élmény volt! A leghasznosabb szülésfelkészítő amin részt vehettünk." (Sára)


"Kedves Andi,

Szeretnénk megköszönni a csodás szülésfelkészítőt, amit az otthonunkban tartottál nekünk.
Külön köszönet a meghitt és néha sírós pillanatokért, percekért.
Nagyon sok pozitív energiát és rengeteg ötletet kaptunk tőled.
A kinyomtatott "tananyag" is hasznos volt számunkra, de főleg a lelki felkészülés és az elengedés/befogadás megélése volt fontos nekünk.
Még egyszer nagyon köszönjük, élveztük minden percét és meleg szívvel ajánlunk Téged minden várandós párnak.

Ui.: Én úgy készültem, hogy Húsvét után még találkozunk.....aztán a kicsilány a pocakomban közbeszólt.🙂Te már sejtetted ezt kedden, én nem éreztem semmit - boldog és felszabadult voltam az órádon. Aztán szerdán délelőtt elindult a nagy kaland. És csütörtökön a Te neved napján (mert nincsenek véletlenek) 13:13-kor kibújt Janka, 2350 grammal és 49 centiméterrel. A szülésről később írok bővebben. Előre csak annyit, hogy gyönyörű 6 órát vajúdtam együtt a férjemmel. Köszönünk minden segítséget! Szeretettel ölelünk: Edina & Peti"

"...Rengetek pozitív energiát, hitet kaptam tőle, hogy képes vagyok szülni. Őszintén hiszem, hogy nagy részben köszönhetem Andinak, hogy pozitív szülésélményem lett! A várandóssággal és a szüléssel kapcsolatban pozitív szemléletet és magabiztosságot kaptam. A szülésfelkészítésen egy olyan spirituális szemléletet, ami nagyon sokat segített lélekben és rengeteg tárgyi tudást. Ajánlásom: Andi egy csodanő, minden kismamának teljes szívemből ajánlom. Rengeteg lélekemlő pozitív gondolattal, tanáccsal, igaz érdeklődéssel készíti fel kismamáit a szülésre." (Csányiné Szabó Dóra)