A szív ereje és a megvalósítás

2021.05.04

A szív 5000x erősebb mágneses erővel rendelkezik, mint az agy.                        https://www.integralintezet.hu/olvasoszoba/a-sziv-tudomanya/

"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." Antonie de Saint-Exupéry: A kis herceg

Ehhez le kell csendesíteni az agyat. Tv, rádió...kikapcs. Kezdj el gyönyörködni egy virágban, a gyermekedben vagy bármilyen szépségben, és közben csak figyeld, ahogy a légzésed áramlik be az orrodon hűvös levegőként, és áramlik ki langyos levegőként. Ahogy elvinné a fókuszod valamilyen gondolat, csak térj vissza a légzésed figyelgetéséhez!

Mély belégzés a köldöködig és hosszú kilégzés.Légzésed lágy hullámzása elcsendesít, megnyugtat.

Most képzeld el, amit nagyon szeretnél megvalósítani az életedben, érezd az örömöt! Ehhez segítség lehet, ha felidézed magadban azt a jó érzést, amit már valamilyen megélt öröm kapcsán megéreztél.

Ebben a szeretet térben, szíved mágneses erejével magadhoz vonzod, amit csak szeretnél!Légy kitartó, bátor és szorgalmasan gyakorolj! Nagyon jók az elalvás előtti és ébredés utáni időpontok, még, már az ágyban fekve!

A szíved az igazi iránytűd!