Föld napja - visszatalálás az egyensúlyhoz

2021.04.22

Köszöntöm a Földet, mint élő az élőt és mint anya, az anyát!

Kívánok boldogságot, egyensúlyt, szívlátást, önmagunkért felelősség vállalást minden Föld lakónak, ebben a gyönyörű szeretet terünkben, ahol rend van. Földünk folyamatosan az egyensúlyra törekszik és segít bennünket is, de vajon mi teszünk e érte, hogy harmónia, teljesség legyen szellemünkben, lelkünkben, testünkben?

Ajándékom az embereknek a fenti célokhoz napi reggeli rituálém egy része:

Ébredés után, még félálomban köszöntöm Istenanyát, Istenatyát, magyarok nagyasszonya Boldogasszonyt, Felső énemet, és minden Kedves Segítőmet, szép és jó reggelt nektek! Kérlek Felső énem érkezz vissza testembe minden térből, időből és dimenzióból most! Segítsétek meg mai napomat a következőképpen. Mai napomon bölcsességemben nyilvánulok meg, önmagamban biztosan járom a saját magam által kijelölt utamat, küldetésemben élek, a változásban könnyedén áramlok, a változásban biztonságban érzem magam. Lefelé lélegzem a Föld szívébe, összekapcsolódom vele és lélegzem magamba a föld minőségeit, a befogadást, a megtartást, a stabilitást, a bizalmat, a biztonságérzetet, a hitet. Felfelé lélegzem a Forráshoz és lélegzem be magamba a fenti minőségeket, kapcsolódva a végtelen szeretet térhez, hívom magamba a könnyűséget, a rugalmasságot, az alkalmazkodást, a szabadságot, a humort. Földdel és Éggel kapcsolódva egyensúlyban vagyok. Hálásan köszönöm, Áldás! 

Legyél önmagad, találd meg szíved mit súg, és alkosd meg magadnak, a magad megerősítéseit! Az istenivel való kapcsolat adja az egészségünket, így teremtve egészséget, boldogságot a világban!