Gyümölcsoltó Boldogasszony

2024.03.25
Szokolai-Lendvay Katalin: Gyümölcsoltó Boldogasszony selyem képe
Szokolai-Lendvay Katalin: Gyümölcsoltó Boldogasszony selyem képe

Ősi Termékenység Istennőnk napja van ma. Gyümölcsoltó Boldogasszony.

Nőként méhünkben dédelgetjük álmainkat, vágyainkat és szívünkkel kapcsolódva tudjuk megteremteni. Legyen ez bármi. Ez nem jelenti azt, hogy semmit sem teszünk érte a vágyakozáson túl.

Szeretek álmodozni, merengeni. Ma a reggeli rituálék után kapcsolódtam a kertem növényeivel, gyönyörködtem bennük, öntöztem, rendezgettem, jól esett. 

Aztán egy babás anyukához mentem az ayurvédikus babamasszázs rejtelmeibe beavatást folytatni, ami szintén nagyon üdítő kapcsolódás volt.                                                                                                    

Metamorf kezeléssel gondoztam belső kertemet Drága Helga által, akivel segítjük egymást, ha tehetjük heti szinten, hogy a már meglévő lélek súlyokon oldjunk.                                                                                            

A napom további része háttérmunkával zajlott, felidézve a szombati apás szülésfelkészítést, készülve az újabb babamasszázsra, kismama jógára, babás anyajógára.

Hálás vagyok, hogy munkámban örömömet lelem, bár a vállalkozói lét bizonyos részei azért tartogatnak kihívásokat számomra, de ezek megoldásával is a kreativitásomat, termékenységemet erősítem odafigyelve az öntáplálásra, öngondoskodásra.

Legújabb megerősítésem, szív szándékom, mely megvalósításában vagyok: "Felszabadultan, önmagamban biztosan, önazonosan, hálával, bőségben áramlok a változásokkal, szív utamon járok, magam és mások boldogulására, egyenrangú, őszinte, képességeiket elismerő kapcsolódásokkal."  

Kép: Szokolai-Lendvai Katalin: Gyümölcsoltó Boldogasszony selyem képe Facebook oldalán írt gondolatait erről a napról érdemes elolvasni!