Női Életút Flow Nőknek

2024.01.26

Életút Flow velem.

Egy olyan életmód programmal kísérlek, ami a várandósságod elejétől a női életed végéig gondoskodik testi-lelki jóllétedről az adott korosztályodnak és élethelyzeted pszichés, fiziológiás és szociális kihívásaira felelve, közösségi-csoportos elfoglaltságot vagy exkluzív egyéni gondoskodást kínálva.

Fordulj hozzám bizalommal! Elengedve mindazt, ami feszít, összehúz, szorongat, megnyílsz mindannak, amit szeretnél, ami táplál, feltölt, és előre visz, attól függően mire van szükséged.

Felhangolt, az igényeknek megfelelően berendezett, előkészített térben, teával várlak, ünnepet varázsolva, megállva egy kicsit a hétköznapok pörgésében.

Érzed, hogy sokat vagy fejben, vágysz a lassulásra, a befelé figyelemre. Vannak szorongásaid az esetleges új élethelyzeted miatt, sok kérdés, bizonytalanság merül fel ilyenkor, így a biztonságot is keresed, és a testi-lelki változásokra, kihívásokra a megoldásokat is. Rendszeresen járva foglalkozásaimra, mindezekre választ kapsz, együttérző megtartást tőlem egyéniben, és a nő társaidtól is a csoportos órán.

A folytatásban írok arról, hogyan fogom a kezed ezután is. :)