Női Életút Flow Anyáknak

2024.01.26

Életút Flow velem.

Egy olyan életmód programmal kísérlek, ami a várandósságod elejétől a női életed végéig gondoskodik testi-lelki jóllétedről az adott korosztályodnak és élethelyzeted pszichés, fiziológiás és szociális kihívásaira felelve, közösségi-csoportos elfoglaltságot vagy exkluzív egyéni gondoskodást kínálva.

Fordulj hozzám bizalommal! Elengedve mindazt, ami feszít, összehúz, szorongat, megnyílsz mindannak, amit szeretnél, ami táplál, feltölt, és előre visz, attól függően mire van szükséged.

Várandósan a szülésen kívül az anyaságra is készülünk a szoptatás végéig, felhangolt, az igényeknek megfelelően berendezett, előkészített térben. Mindig teával várlak, ünnepet varázsolva, megállva egy kicsit a hétköznapok pörgésében.

Az elején furcsa még az anya szerep, nem érzed még, vágysz rá, esetleg össze vagy zavarva, imádat van gyermeked felé, de közben valami szomorúság is, egyedüllét. Vannak szorongásaid az új élethelyzet miatt, sok kérdés, bizonytalanság merül fel ilyenkor, így a biztonságot is keresed, és a testi-lelki változásokra, kihívásokra a megoldásokat is, és azt, hogy valaki meghallgasson, figyeljen rád, esetleg egy pici én időt, hogy a gondolataiddal egy kicsit egyedül tudj lenni, és talán még feltöltődni is tudj, akár egy jót aludni.  Rendszeresen járva foglalkozásaimra, mindezekre választ kapsz, együttérző megtartást tőlem, és a kismama társaidtól.

A folytatásban írok arról, hogyan fogom a kezed ezután is. :)