Szülésre bocsájtó ünnep

2022.11.12
Különleges, megható, és felemelő élményben volt részünk, Drága kismamának tartott szülésre bocsájtó ünnepén. Igen, ilyenkor minden résztvevő részesül ebből az áldásból.

Már hetekkel előtte az előkészületek is áldott minőségben teltek, szívemmel-lelkemmel átitatva az általam készített, és vásárolt ajándékokat. Izgalmas folyamat volt a program megtervezése is, elmondhatom az ünnepelt nevében is!

Minden szülés előtt álló kismamának és minden új életszakaszba lépő nőnek kívánatos ezzel az áldott lehetőséggel megerősödve tovább lépnie nőiségének útján, új minőségébe segíteni. 

Hálásan köszönöm, hogy így is szolgálhatom a nőket, ami kihat a férfiakra, gyermekekre, és gyakorlatilag egész társadalmunkra is.

Az ünnepelt kismama visszajelzése:

"Csodálatos ünnepnap volt! A szülésáldó ünnep reggelére még az orchideám is kivirágzott. 

Nem csak a hozzám közel álló nő társaim voltak jelen, hanem mindannyiunk női felmenői, akikről szóban is megemlékeztünk, miképpen gazdagították életünket, személyiségünket!

Közös emlékek felidézésével kapcsolódtunk egymáshoz, és vörös madzaggal jelképeztük fizikailag is az egymáshoz kötödésünket. 

Csodás nők vettek körül, és olyan különlegessé tették számomra az egész ünnepet. 

Rendkívül megható volt az összes szertartás, amivel az új női minőségbe való átlépésemet segítették. 

Barátnőim kibontották a hajamból a leányságomat jelképező szalagot, Andi csodás rózsaillattal borított be és édesanyám virágkoszorúval koronázott meg, mintegy átadva nekem az anyaság új szerepét.

Gyönyörű ajándékot kaptam Anditól, amit a jelenlévők még tovább díszítettek és most már a babaágy felett díszeleg. A virágkoszorú, a vörös madzag a csuklómon, az ajándék, maga a szertartás és az emlékek, mind abban erősítenek, amit maga Andi is ír erről az ünnepről:

"A támogató nővériséget erősítjük meg körülötted, hogy érezd, hogy sosem vagy egyedül." F.