Tisztulok, átalakulok

2023.09.22

Tisztulok. Átalakulok.

Köhögés, orrfolyás, nagyon nagy mélységek nappal, és álmokban. 

Érdekes, néha nehéz, és még is szépnek érzem ezeket az átalakító megéléseket.

A különböző jóságok, amikkel szeretgetem magamat, az egészségemet támogatják, egyensúlyoznak.

Erdőfürdőzés, kutyaszeretet, a kert ajándékai, mint a szőlő, a paradicsom, a körte, a gyógynövények teaként, mint most nagyon segítő a gyömbér mézzel, útifű, hársfalevél, orbáncfű, málnalevél, rozmaring, cickafark, pásztortáska, palástfű, zsálya, menta, citromfű és az elhagyhatatlan rózsa, és ami még hívogat.

Illóolajként párologtatva pedig szintén hallgatva megérzésemre kevergetem a pálmarózsát, mandarint, levendulást, édesnarancsot, római kamillát, borsmentát, atlasz cédrust, mirhát, tömjént, és ami jönni szeretne.

Átalakulásban vagyok, intenzív folyamatban, amiben a fentieken kívül nagy segítségemre van a Myrrhophorium tanításai, női köre, S. Gergely Annarózsa varázslónő női segítő nővéremmel való beszélgetés, Jókai Niki Metamorf masszázsa. Ez utóbbi kezelés annyira hívott, oly erősen, hogy a képzésre is jelentkeztem és hamarosan hozzám is lehet jönni, e szelíd, mélyreható átalakulást segítő érintésekre, akár várandósan is.

Ebben a transzformatív folyamatomban, jól esik megengedődni magamnak, magamhoz. Az évkör ezen része is erre hív.

Közben táplálva vagyok még a hét eleji kismama jógásaim visszajelzéseivel is, amiket oly szívet melengető hallani, hogy kaptak más nézőpontot tőlem, és mennyire segítettek az órán, szülésfelkészítőmön hallott, elsajátított gyakorlatok, ismeretek.

A tudás hatalom, hatalom az ego és a külső befolyásolás általi vezérlés helyett, önmagunkba vetett hittel, felelősséget vállalva magunkért, a komfort zónánkat elhagyva, felvállalva magunkat, magabiztosan, alázattal, szelíden áramlani életünkben, megengedni, aminek ideje van.

Kívánom, hogy mindenki meghallja saját szíve dalát, és e szerint éljen a problémák helyett a kihívásokból kibontakozó lehetőségekre összpontosítva, szándékot megfogalmazva, pozitív megerősítéssel, hálával megélve a jelen pillanatot.

Csodálatos napokat kívánok, a csoda minden pillanatban körülöttünk van a legapróbb dolgokban, vegyük észre! 

Szeretettel, Andi Ariella :)