Visszajelzések

Anita 🌹 szívet melengető Női jóga ajánlása:
"A jógával több, mint 20 éve ismerkedtem meg egy nehéz életszakaszban. Rögtön be is építettem a mindennapjaimba, és rendszeresen gyakoroltam, gyakorlom azóta is sok-sok elemét, melynek napi szinten tapasztalom áldásos hatását.
Több irányzatot kipróbáltam ez alatt az időszak alatt, mire kb. 3 éve eljutottam Andi fantasztikus Anaya Női Jóga óráira.
Andinál együtt van MINDEN, amire egy NŐ, ANYA, TÁRS vágyhat szellemi és fizikai szinten.
Fantasztikus tanár, mentor, segítő és barát.
Ügyel tanítványai lelki és testi jóllétére, tanácsai aranyat érnek!!!"

Renáta 🌺 volt kismamám egyik Kismama jóga élménye, azóta egy csodálatos szüléssel hozta világra 3. gyermekét:
"A mai órád is fantasztikus volt! Minden perce. A férjem azt mondta, hogy nagyobb lett a hasam, mint amikor elmentem. Csináltam helyet Botondnak! 😃"

Sára 🌼 szeretett teljes visszajelzése: "Nagyon nagy segítség volt az Andi által vezetett szülésfelkészítő alkalom a kislányunk születése előtt. A férjemmel együtt lehettünk ott és végre nem száraz elméletet hallgattunk a szülésről, hanem egymásra és a pocaklakóra hangolódva helyezkedhettünk bele a vajúdás perceibe. Olyan segítő, támogató pozíciókat mutatott nekünk Andi, amelyeknek valóban hasznát vettük a szülőszobában. A férjem megtanulta, hogyan masszírozza a derekamat, hogyan tartson meg, ha szükséges. Élmény volt! A leghasznosabb szülésfelkészítő amin részt vehettünk."