2022 mit hozhat nekünk?

2022.01.03

Mondhatnánk, hogy kinek, mit. Mindent és bármit.

Számmisztikailag, ahogy mondják a hozzáértők, 6-os év, mely a döntés száma. A döntéssel választanunk kell, így a választás éve is, amúgy is.

Azt látjuk, hogy a nők egyre erősödnek, egyre inkább magukra találnak, látom, hogy a férfiakban is a női minőség valahogy egyre inkább a helyére kerül. Változásban, átalakulásban vagyunk.

Ahogy ébredünk fel, kezdjük megérteni az összefüggéseket, az élet értelmét, hogy az élet végtelenül egyszerű, csak mi emberek bonyolítjuk különböző érdekek mentén.

A természet mindig is értünk volt, a növény és állatvilág csak azt várja, hogy újra tisztelettel forduljunk feléjük és cserébe ők támogatni szeretnék a mi egészségünket, mellyel az egész Föld bolygónk egészséges, paradicsomi hely tudna lenni.

Az életmód váltás sosem késő! Ha elhatározzuk magunkat, hogy a természettel összhangban kívánunk élni, az életet támogatva, a szerrel etetve magunkat és egymást, vele összerendezve magunkat, családunkat, világunkat, felfedezve, hogy mindenki én vagyok. (a hétköznapi életben ez nagyon furán hangzik, de meditációval kitágulva befelé, megérezhetjük).

És ez kulcs lehet a teljességhez, hogy befelé figyelve, lecsitítva az elménket, meghallva önmagunkat, lekapcsolva a kifelé irányuló reflektort, befelé világítsunk, mert magunkban találjuk meg a válaszainkat is. Önmagunkat választva, családunkkal közösségben, a növények, állatok gyógyító erejével gyógyulva, engedni, hogy kibontakozhasson belőlünk az az ajándék, amiért itt vagyunk, magunkért és egymásért.

Szeretettel, Andrea Ariella